• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

Lejonkungen 4K Ultra HD + Blu-Ray 1994 (import)

429 kr
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (0 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse:

Det er en stor dag i løveriket når løveungen Simba blir født. Han vil en dag overta rollen som sin far Mufasa og bli forvandlet fra løveungen til løvekongen! Alle jubler bortsett fra Scar, Mufasas lumske bror, som selv vil sitte på tronen. Tiden går og den nysgjerrige Simba får lære mer og mer om sitt fremtidige rike. Han følger faren sin, får kloke råd fra bavianen Rafiki og roter med vennen Nala. Men en dag må det som skjer ikke skje. Mufasa er plutselig borte, og før noen vet ordet av det, har Scar overtatt tronen! Simba blir tvunget til å flykte og langt borte fra familien møter han den morsomme kureren Timon og den ikke -børstede vortesvinet Pumbaa, som blir hans nye venner. Men en dag kommer Simba tilbake til Løvernes rike for å gjenvinne sin plass som den virkelige løvekongen ...

Løvenes konge er kanskje Disneys største mesterverk noensinne og en av verdens mest populære animasjonsfilmer noensinne.

Undertekster

engelsk

& nbsp;

Lyd

Norsk (Dolby Atmos)  • 100% offisiell vare
  • Sikker betaling med kort eller faktura

Artikkel-ID:
1815

Produktet er lagt til i handlekurven din