• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

Yesterday 4K Ultra HD + Blu-Ray

509 kr
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (0 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse:

I går, visste alle Beatles. I dag husker bare Jack sine sanger. Han er i ferd to've blitt en veldig stor avtale. Fra den Oscar-vinnende regissøren Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 dager senere) og Richard Curtis, den Oscar-nominerte manusforfatteren av Fire bryllup og en gravferd, Love Actually og Notting Hill kommer en stein? N? roll komedie om musikk, drømmer, vennskap og den lange og svingete vei som fører til kjærlighet i livet ditt.

Jack Malik (Himesh Patel, BBCs Eastenders) er en sliter singer-songwriter i en liten Norsk kystby Hvem drømmer om berømmelse er raskt falming, til tross for den voldsomme hengivenhet og støtte fra sin barndom beste venn, Ellie (Lily James, Mamma Mia! her går vi igjen). Så, etter en freak bussulykke Under en mystisk global blackout, våkner Jack opp å oppdage at Beatles aldri har eksistert? Og han finner seg selv med en svært komplisert sak faktisk.

Utføre sanger av det største bandet i historien til en verden som aldri har hørt dem, og med litt hjelp fra sin stålhjertet amerikansk agent, Debra (Emmy Award-vinner Kate McKinnon, fjernsyn Saturday Night live), og kinnet-men-vilt-upålitelig roadie Rocky (JOEL FRY, HBOs Game of Thrones), Jacks rykte eksploderer. Men som hans stjerne stiger, risikerer han å miste Ellie en person som alltid trodd på ham. Med døren mellom hans gamle og nye liv lukking, vil Jack må komme tilbake til der han en gang tilhørte og bevise at alt du trenger er kjærlighet.  • 100% offisiell vare
  • Sikker betaling med kort eller faktura

Artikkel-ID:
1748

Produktet er lagt til i handlekurven din