• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

Black Friday

Black Friday marsjerte inn i Norge rundt 2013 etter å lenge ha vært en stor og populær dag i USA. Dagen, som faller på slutten av november, har blitt et utgangspunkt for julehandelen og har i mange tilfeller blitt større enn det ellers verdsatte mellomsalget etter julehøytiden.

Det har blitt en dag, som senere ble en hel helg og uke, da de fleste butikker trakk med sine aller beste rabatter og har år etter år slått salgsrekorder rundt om i landet. Dagen er blitt en som mange gleder seg til og sparer til i løpet av året og håper da at det de ønsker blir inkludert i de enorme rabattene.

Dagen får av og til litt dårlig rykte og sies å oppmuntre til impulskjøp og risiko for å sitte fast i avdrag du egentlig ikke kan håndtere, men for mange er det en dag da de endelig har råd til å kjøpe de tingene de har spart opp i løpet av året. Det kan dreie seg om dyrere ting som elektronikk eller barneklær til en stor familie som ellers kanskje ikke hadde hatt råd til nye klær til barna sine. Det er med andre ord mye å si om Black Friday og er definitivt en dag det er verdt å fortsette å ha.

I tillegg til å være nyttig for kundene, er Black Friday en utmerket mulighet for butikker til å selge ting som ellers kunne vært vanskelig å kvitte seg med og samtidig gi plass til alt nytt som ofte kommer inn etter jul og før våren. Som en start på julehandelen har det også blitt en dag hvor mange benytter anledningen til å kjøpe julegaver til familie og venner, noe som igjen kan bidra til å redusere stresset som ellers ofte er forbundet med julehandelen når all shopping er gjort på en gang. dag.

Produktet er lagt til i handlekurven din