• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

blurayfilmer

Å kjøpe filmene dine på Bluray er en stor fordel for de som vil se filmer i HD, dvs. i høy oppløsning både lyd og bilde.

Takket være utviklingen av uskarphet kan vi se filmer av høyeste kvalitet i høy oppløsning og med forbedret lyd.

Blu ray filmer

Dette har gjort at vi kan oppleve film hjemme på en helt annen måte enn vi har gjort før. I dag er det mer vanlig med Bluray enn med DVD, som også har påvirket sortimentet. Utvalget av uskarpe filmer er større enn de på DVD. Hvis du er interessert og føler en stolthet over å eie filmene dine, kan du ha en solid samling av uskarpe filmer.

Fordelene ved Bluray

Det er mange fordeler med å kjøpe og se på film på bluray i stedet for å streame over internett. I denne delen er det en kort oppsummering av fordelene med uskarphet, som vi deretter går nærmere inn på.

Rekkevidden er bedre

Du eier filmen og kan se den så mange ganger du vil.

Du trenger ikke ha internettilgang

Kvaliteten er bedre

 

Bluray er et format utviklet for data med høy kapasitet og video av høy kvalitet. Plaskapasitet muliggjør video i HD opp til 1080p. Kanalene for lyden er på 7,1 og er ukomprimert. Nettverkstilkoblingen er forbedret, og den har høyere lagring og overføring av datavolum opp til 5G B.

Da er det også en forskjell i selve designet. Du kan for eksempel bruke funksjonen bilde-i-bilde, og menyintegrasjonen forbedres med mer interaktivitet, samt navigering over avspillingsvideoen som du enkelt kan få tilgang til.

I tillegg til kvaliteten har blu-ray-spilleren noen fordeler, for eksempel:

Kapasiteten

En uskarphet har kapasitet til å lagre store mengder informasjon. En standard disk kan lagre i gjennomsnitt 250 GB data.

Sikkerhet

Noe som mange ikke tenker på, er at bluray har innebygde systemer som hjelper til med å beskytte og sikre at ingen video eller lyd kopieres og ingen uautoriserte enheter har tilgang til spilleren.

Blu ray filmer

Som du sikkert forstår nå, har bluray mange fordeler. Både når det gjelder spilleren, men også filmene. Med det hopper vi inn i fordelene med uskarpe filmer.

Kvalitet

Det har blitt nevnt tidligere i artikkelen, men det er verdt å løfte det igjen. Kvaliteten på uskarpe filmer er mye større enn hvis du ser på en DVD eller ser en film via streaming. Spesielt når det gjelder nye Hollywood-filmer som med CGI (spesialeffekter) blir enda skarpere i uskarphet.

By på

Da DVD-spilleren begynner å bli et stadig mer uvanlig syn i hjemmene, har etterspørselen etter DVD-filmer også redusert. Dette har betydd at markedet for uskarphet har økt, og noen filmer utgis i dag bare på uskarphet. Streamingtjenester kan absolutt ha et stort utvalg, men det er sjelden å få alt du vil se på samme sted. Med uskarphet kan du ha alle filmene dine på ett sted. Det er uskarpe filmer som er nye, men også gamle klassikere som Indiana Jones eller Pippi i en kvalitet som vi ikke har sett før. Bluray-filmer er tilgjengelige over hele verden og på forskjellige språk. For eksempel, hvis du har hørt om en veldig god koreansk film, er sjansen ikke at den er på et streaming-nettsted. Men hvis du undersøker, kan du få det som uskarpt.

Ingen WIFI nødvendig

Å ha konstant tilgang til en internettforbindelse eller WIFI er ikke et krav når det gjelder å se uskarpe filmer. Alt du trenger er en bluray-spiller og en enhet som du kan spille filmen på. På denne måten kan du glede deg over å se filmer litt når og hvordan du vil uten å være bundet til å ha tilgang til en upålitelig internettforbindelse som ellers kan forstyrre en filmopplevelse. All informasjon som trengs for å spille filmen, er allerede på Bluray-platen.

Du eier filmene

Å eie filmene dine har mange fordeler. Den første er at du ikke trenger å registrere deg for et abonnement eller et abonnement som koster en måned. I tillegg er det risikoen for at du glemmer å si opp abonnementet ditt hvis det viser seg at streamingtjenestens rekkevidde ikke oppfyller dine forventninger. Når du avslutter abonnementet på et streaming-nettsted, blir tilgangen til filmene deres fjernet. Et annet eksempel på når det er fordelaktig å eie filmene eller seriene, er at det er en risiko for at du er midt i en sesong av en serie, og den blir plutselig fjernet fra tilbudet.

Men hvis du kjøper filmene i stedet, eier du dem. Det kan virke som en stor utgift å bruke penger på å kjøpe filmene dine. Et tips er å se deg rundt blant de forskjellige nettsteder som selger bluray-filmer på nettet og sammenligne priser mellom dem. Sørg for å dra nytte når de har forskjellige tilbud og rabatter, slik at kostnadene ikke forsvinner så mye som du trodde. Hvis du for eksempel har sett en film du har ønsket å se lenge, kan du lage en klokke på den og motta varsler når den har falt i pris.

Utgaver

En annen fordel som uskarpe filmer har, er at de kan komme i forskjellige spesialutgaver. Det kan være alt fra materiale bak kulissene, klippet materiale, bloopers og alternative avslutninger som du ikke kan se om du ser filmen din via en streamingtjeneste.

Mange uskarpe filmer kommer i samlebokser både når det gjelder film, men også TV-serier.

Populära produkter i underkategorierna

Produktet er lagt til i handlekurven din