• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

anime movies

Anime-filmer har hatt stor innflytelse ikke bare i Japan, men også i Sverige og over hele verden. Mange kjenner igjen karakterenes store øyne, skarpe haker og unike frisyrer. Anime inkluderer TV-serier og filmer som Pokémon og Sailor Moon, som hovedsakelig tiltrekker seg det yngre publikum, samt produksjoner rettet mot et voksent publikum.

Millioner av fans ser anime

Trenden fra Japan har blitt en stor internasjonal suksess, spesielt etter at internett tok av. I dag har anime millioner av fans over hele verden. Vil dette være begynnelsen på din eller andres samling av anime på filmhyllen din? Eller en annen utvidelse til en allerede solid samling? Her kan du velge mellom et stort utvalg av filmer i forskjellige sjangere rettet mot barn, voksne eller hele familien.

 

Derfor bør du velge anime på bluray

Bluray-filmer har høyere oppløsning, noe som betyr bedre bildekvalitet enn DVD. Du trenger en bluray-spiller for å spille filmen og helst en HDTV for å dra nytte av bedre bildekvalitet. I dag kan de fleste TV-er håndtere full HD (1080p) eller 4K, som har enda høyere oppløsning. Filmene våre er svenske utgaver og nye, plastinnpakket reklame, med mindre annet er oppgitt. Våre importfilmer (med "import" i tittelen) er Region B, Europa, som betyr at de kan spilles i alle svenske og europeiske bluray-spillere.

 

Sugoi! Anime-filmer verdsatt over hele verden

Anime er japansk animasjon i form av håndtegnede og dataanimerte historier. Sjangeren har også sin opprinnelse i Japan. Begrepet kommer fra den engelske "animasjonen" og brukes i Japan for alle animerte medier. I Sverige brukes ordet anime vanligvis om hele den japanske animasjonsstilen, som ofte er preget av fargerik grafikk, uttrykksfulle karakterer og fantasi. Anime-filmer er rettet mot alt fra barn og unge til voksne. Anime blir verdsatt av mennesker i alle aldre og land. Sugoi! (Et uttrykk som omtrent betyr "wow", som du som virkelig liker anime sikkert allerede visste.)

 

Kjøp populær anime - actionfylt Dragon Ball og Naruto eller atmosfærisk Spirited Away

Uklarheter om anime kan være originale produksjoner, eller filmatiseringer av datamaskiner og videospill, av romaner eller av den japanske serien manga. I dag står anime for 60 prosent av verdens animerte TV-programmer. Handlingen i TV-serien og filmene kan henvende seg til mennesker i alle aldre, og har temaer som fantasy, komedie, romantikk, sport, historie eller krig - eller en blanding av mange! Blant serien på Filmhyllan finner du en bred blanding av titler. Kjøp elskede TV-serier og filmer som Spirited Away, Naruto, Dragon Ball Z, Armed Girl's Machiavellism, Redline, My Neighbor Totoro, Ponyo, Yu-Gi-Oh!, Whisper of the Heart and It Blows Up a Wind, og mange flere .

 

Bestill anime-filmene dine fra Filmhyllan - gratis frakt over 799 SEK

Kjøp anime-filmene dine på en praktisk og trygg måte fra Filmhyllan. Handler du minst 799 SEK, får du også gratis frakt. Vi utvider stadig sortimentet, og du er velkommen til å kontakte oss på info@filmhyllan.nu med tips om filmer vi bør inkludere.

Kroppsproporsjoner av menneskelige anime-tegn har en tendens til å gjenspeile proporsjonene til menneskekroppen i virkeligheten. Høyden på hodet betraktes av kunstneren som andelen av basisenheten. Hodehøydene kan variere, men de fleste anime-tegn er omtrent syv til åtte hoder lange. Anime-artister gjør noen ganger bevisste modifikasjoner av kroppsforhold for å produsere superdeformerte karakterer som har en uforholdsmessig liten kropp sammenlignet med hodet; mange superdeformerte tegn er to til fire hoder lange. Noen anime fungerer som Crayon Shin-chan ignorerer disse proporsjonene fullstendig, på en slik måte at de ligner karikaturiserte vestlige tegneserier.

 

En vanlig konvensjon for anime karakter design er overdreven øye størrelse. Animasjonen av karakterer med store øyne i anime kan spores tilbake til Osamu Tezuka, som ble dypt påvirket av så tidlige animerte figurer som Betty Boop, som ble tegnet med uforholdsmessig store øyne. Tezuka er en sentral skikkelse i anime- og mangahistorie, hvis ikoniske kunststil og karakterdesign gjorde det mulig å skildre hele spekteret av menneskelige følelser bare gjennom øynene. Kunstneren tilfører øynene og spesielt hornhinnen varierende fargeskygge for å gi dem større dybde. Vanligvis brukes en blanding av en lys nyanse, tonefargen og en mørk nyanse. Kulturantropolog Matt Thorn hevder at japanske animatorer og publikum ikke oppfatter slike stiliserte øyne som mer eller mindre fremmede i seg selv. Men ikke alle anime-tegn har store øyne. For eksempel er verk av Hayao Miyazaki kjent for å ha realistiske proporsjonerte øyne, så vel som realistiske hårfarger for karakterene sine.

 

Hår i anime er ofte unaturlig livlig og fargerikt eller unikt stylet. Bevegelsen av håret i anime er overdreven og "hårhandling" brukes til å understreke karakterenes handlinger og følelser for ekstra visuell effekt. Poitras sporer frisyrefarge for å dekke illustrasjoner på manga, hvor iøynefallende kunstverk og fargerike toner er attraktive for barnas manga.

Klicka här för att se alla våra blurayfilmer

 

här hittar du våra dokumentärer

 

filmhylla

Produktet er lagt til i handlekurven din