• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

Barnfilmer

Her er de beste familiefilmene for familiekosen eller barnefilmene for barna når de vil se favorittfilmene sine på bluray.

Hos oss finner du filmer for hele familien, og i flere forskjellige sjangre. Du kan oppdage Disneys magiske verden, følge eventyrene til Smurfene, besøke Emil i Lönneberga eller Pippi Langstrømpe, se de fantasifulle opplevelsene i Narnia, løse mysterier med Scooby-Doo og mye mer.

Familie- og barnefilmer på bluray

Filmene er mange og varierte. Det er sannsynlig at dine / dine barns favoritter er blant filmene hos oss. Vi har alt fra Greta Gris og Shrek til Steven Spielbergs E.T, filmvalgene er mange slik at du som individ lettere kan finne det du liker å se.

Hos oss finner du familie- og barnefilmer på bluray, for eksempel:

Shrek-filmene

Løvenes Konge

Mesterkatten

Dolittle

Wall-E

Istidens filmer

Madagaskar

Stupid Me-filmer

Askungen

Babe-filmene (den modige lille grisen)

Happy Feet

Grinchen

Annie

Flertallet av Disney-klassikere

Peter og dragen Elliott

Det hemmelige livet til kjæledyr

Marerittet før jul

Mange av Astrid Lindgrens filmer

Lego-filmer

Jungelboken

 

Med bonusmateriale tilgjengelig på bluray-filmene og den utmerkede bildeoppløsningen, blir filmopplevelsen enda bedre for hele familien, og med en bluray-film tilgjengelig, kan du se filmen når du vil. Barn- og familiefilmer har lite eller ingen elementer av vold, noe som gjør disse filmene enkle å se på. Lykkelige avslutninger på filmene er dominerende, og humor er et vanlig trekk som hele familien setter pris på. Spennende eventyr er grunnlaget der mytiske karakterer og science fiction blandes med dramafilmer. For de som liker animasjonsfilmer eller tegneserier, er det et stort utvalg i denne sjangeren fra Disney Pixar, Lego og andre populære filmprodusenter.

Mange av filmene har sin opprinnelse i gamle eventyr, bøker eller myter, noe som fører til stor interesse fra hele familien.

I Steven Spielbergs filmer blir barn portrettert på en realistisk måte, noe som også er vanlig i Astrid Lindgrens filmer og også der eventyr eller fiksjon forekommer. Bli med Emil i Lönneberga på markedet, Blixten McQueen på racerløp eller Elsa og Anna på deres fortsatte eventyr. Historiene er mange, varierte, forholdsdrama, oppløftende, spennende og ofte humoristiske. Her er både klassikere og nyere filmer, både for de litt yngre barna, men også for de eldre.

Følg kamper mellom onde og gode krefter, prinser og prinsesser som forelsker seg, dyr som gjør de galeste tingene, drager som blir venner med mennesker, spøkelseshistorier, troll. Bli med på Gullivers spennende reiser eller barn som blir helter i sine egne eventyr i verden.

Barnefilm er et samlenavn for å klassifisere filmer som primært er rettet mot barn og unge. Vestlige animasjonsfilmer, inkludert fra Disney, er klassifisert som barnefilmer. I Sverige er det et eksempel på en tidlig vellykket barnefilm i Barnen från Frostmofjället, som kom ut i 1945. Oftest har ikke barnefilmer aldersgrense, men i Sverige er det blitt satt opp tre forskjellige aldersgrenser gradvis gjennom årene . Den første aldersgrensen ble satt til 15 år i 1911, og i 1959 ble en annen aldersgrense på 11 år innført. Neste aldersgrense kom i 1978 og deretter om 7 år. Aldersgrensene er satt som en rettesnor for filmene som ikke er egnet for mindre barn å bli vist til dem. Hensikten med aldersgrensene er å beskytte barn mot ting som ikke er egnet for barn å se.

Det at en film er tillatt for barn, betyr ikke automatisk at den er egnet for barn å se på. Det er det statlige mediarådet som vurderer hvilke filmer og serier som skal ha aldersgrenser og ikke. Når en vurdering foretas, antas det at en film eller serie kan forårsake sterk frykt, frykt, panikk, angst eller forvirring for barnet. Du tar også hensyn til de kvalitative egenskapene til filmen eller serien. Der ser du spesifikt på graden av realisme, muligheten for identifisering og på hvilken måte eller i hvilken sammenheng forskjellige elementer blir portrettert i filmen eller serien du gjennomgår. Så introduserer du vurderingen med detaljerte begrunnelser for aldersgrensene som Medierådet mener det er gode grunner til. En film med aldersgrense er ikke det samme som at filmen har en bestemt målgruppe, og det faktum at den er barnevennlig, betyr bare at den ikke blir vurdert å være direkte skadelig for barn å se på. Egnethet vurderes ikke for å være spesifikt rettet mot en spesifikk målgruppe, for eksempel barn eller unge.

Alle filmer blir vurdert på grunnlag av et gjennomsnittlig publikum, og ikke bare på grunnlag av fysisk alder. Alle barn er individer, og oppfatter forskjellige ting på forskjellige måter. Her spiller intellektuell og emosjonell modenhet, oppdragelse og medievaner en stor rolle på individnivå for hvordan barnet opplever forskjellige filmer. Trygge barn kan reagere annerledes på en film enn hva et følsomt og usikkert barn for eksempel gjør.

Produktet er lagt til i handlekurven din