• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

skrekkfilm

I dag er det noen forskjellige muligheter for å se filmer, et alternativ er å skaffe seg en bluray-spiller som du kan kjøpe i noen forskjellige butikker som leverer elektronikk. Du kan også bestille en bluray-spiller og bluray-plater online. En bluray-spiller eller en mediespiller som den også kalles er en boks som du setter inn bluray-plater i, slik at du deretter kan se filmen på TV-en.

I dag er det noen forskjellige muligheter for å se filmer, et alternativ er å skaffe seg en bluray-spiller som du kan kjøpe i noen forskjellige butikker som leverer elektronikk. Du kan også bestille en bluray-spiller og bluray-plater online. En bluray-spiller eller en mediespiller som den også kalles er en boks som du setter inn bluray-plater i, slik at du deretter kan se filmen på TV-en.

Skrekkfilm på bluray

Bluray-spillere ble lansert etter DVD-spillerne i 2007, men på bluray-spillere kan du også spille DVD-er.

Det er også noen bluray-spillere som støtter den såkalte "bonuswiew" og med dette kan du se ekstra materiale som er på bluray-platene. Med BD-live, som også støttes av noen bluray-spillere, kan du også koble til internett for å laste ned forskjellige bonusmaterialer eller for eksempel ekstra scener for filmen du ser på, noe som også er en stor forskjell for DVD-spilleren .

Du kan imidlertid lagre en uskarphetplate mye mer enn du kan på en DVD, slik at du kan lagre flere filmer på bare en plate. Dette er bra for de filmene som har oppfølgere, for eksempel. Navnet bluray kommer fra laseren som leser platene, den er bare blå og derav navnet. Laseren som leser DVDer er rød.

Bluray avgir bedre bilde, skarphet og lyd enn en DVD gjør, og har derfor vært en suksess. Og det er også mer minne på en uskarphetplate, noe som betyr at du kan lagre flere filmer på en plate, noe som også gjør det lettere å lagre platene for seere og at den er mer miljøvennlig da det ikke er så mange plater som må lages .

Det er mange forskjellige sjangre på bluray, hvorav den ene er thriller og horror. Det er gamle thrillere, men også de litt nyere og mer moderne skrekkfilmene, slik at alle kan finne sin favoritt. Skrekkfilmer er spennende og virkelig hårreisende. Selv om en ekte thriller kan få deg til å føle deg ukomfortabel, er du ikke redd for å fortsette å se på, da det er en spenning som utløses, og derfor blir det vanskelig å slutte å se.

Tips om noen skrekkfilmer som du finner på uskarpe plater

The shining - handler om et skrekkhotell.

Alien - handler om romvesener som tar over jorden.

Jaws - handler om farlige haier.

Ringen - handler om et videobånd, etter å ha sett det ringer telefonen og du hører en stemme som sier at du har noen dager igjen å leve.

Den usynlige mannen - handler om en kvinne som er i et destruktivt forhold.

Klovnen IT - handler om en klovn som kidnapper barn.

Trylle - handler om at en familie flytter inn i et hus, der uforklarlige ting begynner å skje.

Chucky - handler om en ond dukke.

Nonna - handler om et spøkelse.

Annabelle - handler om en ond dukke.

Jeg vet hva du gjorde i fjor sommer - handler om en gjeng som tilfeldigvis kjører over en mann de tror er død, men mannen er ikke død og gjør alt i sin makt for å hevne seg.

Skrik - handler om en forkledd morder som går rundt og myrder studenter, men en gjeng må løse saken om den forkledde morderen.

Jigsaw - handler om en morder som kidnapper mennesker og utsetter dem for et såkalt skrekkspill.

Ghost ship - handler om et ghost ship.

Jurassic park - handler om forskere som finner et gen fra en dinosaur og skaper et dinosaurland, men dessverre går det galt og dinosaurene slipper unna.

Halloween - handler om at det hvert år på Halloween raser rundt en forkledd morder i byen og myrder mennesker, og hvert år er han tilbake.

 

Det er mange flere spennende å kjøpe til din skrekkfilmsamling, dette var bare noen få eksempler for å få en oversikt over hvilken type tilbud som er tilgjengelig. Du finner de fleste filmer på internett.

Med uskarpe plater kan du alltid lagre de beste skrekkfilmene dine og ta dem ut når du vil sjekke favorittene dine. Det blir sin egen platesamling, som føles ekte og morsom når du ser på en film. Uklare plater er mye smalere enn en VHS-kassett og tar ikke mye plass og kan derfor lett lagres.

Filmene gir også bedre kvalitet, noe som også gir et bedre bilde for en optimal filmopplevelse. Når du ser på skrekkfilmer, bør du bli trukket inn i filmen, noe du gjør med den utrolige filmkvaliteten du får fra en uskarphet. Å få en optimal filmopplevelse er viktig når du ser på film. Derfor er uskarphet utviklet for at seerne skal få akkurat det.

Med en bluray-spiller kan du pause, spole tilbake filmen og / eller spole tilbake hvis du har savnet noe eller ønsker å spole tilbake over en bestemt scene. Alternativt kan du stoppe hvis du trenger å sette filmen på pause av en eller annen grunn. Alle funksjonene du trenger er uskarpe. Det er et bredt spekter av skrekkfilmer på uskarpe plater og i alle sjangre. At du deretter kan produsere favorittfilmene dine og se dem om og om igjen, er det beste med å ha en bluray-spiller.

Man kan oppsummere dette med det faktum at en bluray-spiller er et must for alle som elsker å se filmer og lagre filmer i samlingen sin.

Produktet er lagt til i handlekurven din