• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

tegneserie

Det er mange tegneserier på bluray som er vel verdt å ha i samlingen. Mange tegneserier gir glede for både store og små. Det er ingenting som heier på en grå hverdag like mye som animasjonsfilmer med klare glade farger.

Tegneserier og animerte filmer på bluray

Tegnet på uskarphet på sitt beste

Tegneserier og animasjonsfilmer er langt fra noe som bare er rettet mot barn. I dag er slike filmer veldig smart konstruert, og har ofte vitser som bare oppfattes av det eldre publikummet. Dette gjør disse filmene perfekte å glede seg over, både for store og små. Det er noen filmer som er verdt å se nærmere på når du bygger bluray-katalogen din med tegneserier. Her er en liste over noen klassikere du absolutt ikke må gå glipp av:

The Beauty and the Beast, fra 1991

Leketøyhistorie fra 1995

Opp fra 2009

Lion King fra 1994

 

Tegneserier og animasjonsfilmer

Et godt tegnet eventyr inneholder mange forskjellige karakterer. I listen over blir det sett på som et felles tema. De har alle en grunnleggende historie, og karakterer som fyller scenene med innhold. Felles for de fleste gode tegneserier er også god musikk, som følger handlingen som en hanske. Men det er ikke et must. I filmen Opp fra 2009 er det ingen musikk man husker direkte, mens i The Lion King husker de fleste uttrykket "Hakuna matata" og musikken med Elton John. Mange tegneserier lages også i flere deler eller serier. Den vellykkede Toy Story har blitt gjort tre ganger. Hvis du har funnet et godt grunnkonsept, er det faktisk mulig å melke av det, uten at det føles fast. En god historie kan gjentas. Du kan grovt dele tegneserier mellom Disney og Pixar, så vel som de "andre". Disse to store aktørene har lenge garantert kvalitet på høyeste rang. Hovedsakelig er det kombinasjonen av kvaliteten på den animerte, og hvor godt manuset er skrevet. Å kunne skjære ut slike følelsesladede karakterer gjør tegneserier og animasjonsfilmer på bluray så spesielle. Det er mange filmer du bør ha i bluray-samlingen din. Her går vi gjennom klassikerne du bare må ha på bluray:

The Beauty and the Beast fra 1991

Historien om Belle, en jente i en fransk landsby som gjennom ulike omstendigheter blir fanget av et dyr. Men udyret viser seg å være en prins som er trollbundet med dette utseendet. Bare ved å finne kjærlighet kan fortryllelsen brytes. Det hele høres ut som et klassisk tema fra Disney, som skapte denne vakre tegneserien. Den har noen år på nakken, men på en uskarphet plate er det garantert et nytt liv.

Opp fra 2009

I filmen over møter vi Carl som høsten på hans alder ønsket å oppfylle en drøm om å fly bort med huset sitt. 8 år gamle Russel har sneket seg om bord i huset, som har blitt omgjort til en slags flyskaping. Sammen blir de en duo som mildt sagt legger ut på et underholdende eventyr. Dette er en film som får folk flest til å le og felle en tåre. Underholdende og følelsesladet. Stilen filmen er animert i er imponerende, og som vanlig når Pixar er involvert, vil du ikke bli skuffet.

Toy Story fra 1995

Filmen som mange kjenner som filmen der lekene kommer til liv. Som barn, hvem har ikke lurt på om lekene kan ha sitt eget liv, når du ikke ser dem? Vi får svaret på det i denne underholdende klassiske tegneserien. Leken Andy, som er en cowboy, blir ignorert når den nyeste leken Buzz, en romhelt, blir den nye favoritten. Det vil være klart for tumult og i det lange løp et spennende eventyr.

Lion King fra 1994

Når løven Simba blir født som tronarving til Mufasa, feires den i hele dyreriket. Men en skummel snuoperasjon på feiringen kommer, når den sjalu onkelen Scar skremmer Simba på flukt. Scar tar over som løvekonge og starter mildt sagt en ubehagelig regel. Simba må kjempe på vei tilbake til tronen. Heldigvis får han mange venner underveis. Blant de mest minneverdige birollefigurene er surikaten Timon og vortevin Pumba, som i seg selv er vel verdt innsatsen for å se filmen. Lion King ble en stor hit da den kom og trekker fremdeles et stort publikum. I dag er det best å se på en bluray-plate.

Produktet er lagt til i handlekurven din