• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

wwe movies

Drømmer du om å se ekte amerikansk underholdning med den beste oppløsningen? Så sørg for at du ser på WWE på bluray. WWE er et amerikansk underholdningsselskap som produserer de mest underholdende brytekampene man kan tenke seg. I tillegg til å produsere bryting, jobber selskapet med å produsere andre underholdende arrangementer. For eksempel produserer selskapet fotball og lignende også.

WWE på bluray

I tillegg er det en hel verden å oppdage rundt WWE. I tillegg til å delta i deres underholdende brytekamper på bluray, er det spill, TV-show, direktesendinger og mye mer. Enten du er en ivrig WWE-fan eller aldri har sett denne formen for bryting, er filmene deres en veldig god introduksjon.

Ved å velge å se kampene og filmene deres på bluray, kan du også være sikker på at du får en opplevelse av høy kvalitet. Dette lar deg delta i deres produksjoner uansett hvor i verden du er. Det er mulig å delta i deres produksjoner i andre formater også, men det vil ikke være det samme å se en kamp på en liten skjerm med dårligere oppløsning som å se kampene på storskjerm med god kvalitet.

Mer om WWE

WWE er en forkortelse som står for World Wrestling Entertainment. WWE er et amerikansk underholdningsnettverk som fokuserer sine aktiviteter på å produsere underholdende brytekamper, såkalt amerikansk bryting. Selskapet er et familieeid selskap som har vokst til en hel bransje. Selskapet startet med å produsere underholdende brytekamper, noe de fremdeles driver med, men siden den gang har selskapet vokst enormt. I dag er WWE et bredt konsept som er knyttet til underholdende bryting, annen sport, videospill, liveshow, TV-programmer og en mengde andre arrangementer også.

Selskapet er nå et helt nettverk som ble lansert allerede i 2014. I dag har nettverket blitt lansert i Singapore, Mexico og Australia også. Nettverket består av en rekke forskjellige selskaper som produserer de forskjellige delene av nettverket.

WWE i filmformat

WWE Studios produserer filmer basert på nettverkets TV-sendinger. I tillegg produserer selskapet også dokumentarer og annet materiale som kan kobles til nettverket.

WrestleMania

Nettverkets hovedproduksjon er garantert WrestleMania. Det er nettverkets største galla og en av de største brytearrangementene som holdes i verden. Gallaen sendes en gang i året via TV. I tillegg er det mye materiale som senere slippes i filmformat, noe som betyr at du som forbruker kan se favorittøyeblikkene dine så mange ganger du vil.

Gallaen finner sted i mars / april hvert år. Arrangementet består av avgjørende kamper innen WWEs mest ettertraktede titler.

Royal Rumble

Som med WrestleMania er Royal Rumble en gjenganger hvert år. Den største delen av arrangementet er en spesiell kampform ofte kalt Battle Royal. WWE har valgt å markedsføre arrangementet som Royal Rumble, men i prinsippet er det en variant av en Battle Royal.

Denne typen match fungerer også best når du som seer kan stoppe og se forskjellige kamper.

Overlevelses-serier

Som de ovennevnte hendelsene er Survivor Series også en galla produsert av nettverket. Det som hovedsakelig skiller denne gallaen fra de andre galasene deres, er at mange av kampene under gallaen er såkalte elimineringskamper. Dette betyr at forskjellige lag brytere konkurrerer mot hverandre, og de kan også bli eliminert fra konkurransen av forskjellige grunner. Kampen avsluttes bare når det bare er deltakere igjen på den ene siden.

Selvfølgelig er denne gallaen også tilgjengelig som film. På den måten kan du selv bedømme hvilke brytere du virkelig trodde skulle elimineres og hvilke som ikke skulle.

WWE får det beste på uskarphet

Det er ingen tvil om at den beste måten å nyte WWE er i det store bildet med god bilde- og lydkvalitet. Dette fordi det gjør opplevelsen helt annerledes enn om du ser WWE i et annet format. Det eneste andre formatet som kan konkurrere med filmformatet er å se en av galasene deres live.

Nettverket har vokst og fortsetter å vokse ettersom publikum blir større og større. Et godt eksempel på et av selskapene som er en del av det store nettverket som i dag er WWE, er selskapet WWE Studios. WWE Studios fokuserer utelukkende på å produsere filmer for nettverket. For tiden er det omtrent 40-50 filmer. Blant annet produserer de filmer av galasene.

Et annet viktig aspekt av nettverkets virksomhet er spillindustrien. Bedrifter som er koblet til nettverket, produserer både videospill og spill i andre formater som er koblet til arrangementene. I tillegg får nettverket en stor del av inntektene sine på forskjellige former for varer som også produseres i forbindelse med en av deres store galas, filmer eller lignende. Imidlertid er det galasene som er sentrum for nettverket. Galasene tiltrekker seg store folkemengder både til de fysiske stedene, men også via TV og film.

Nettverket er verdensledende innen underholdende kamp med bryting og annen idrett.

Produktet er lagt til i handlekurven din