• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

Samleboks DVD

Liker du også å se serier eller filmer på en regnværsdag? Da er en DVD-boks noe for deg. Få ting gir en så fin følelse som å se serier og filmer i flere timer. Hos oss finner du et stort utvalg av fullastede DVD-bokser.

Vi tilbyr esker med filmer og TV-serier for enhver smak. Du finner blant annet nye filmer, TV-serier, omgjorte utgivelser og gamle klassikere i vårt sortiment.

I dagens digitale samfunn er omfanget av underholdning enormt. Dessverre resulterer dette ofte i at vi har problemer med å konsentrere oss om en ting om gangen. I stedet for å se en film eller en TV-serie, hopper mange raskt videre til den neste uten å sjekke ut. Husker du de gangene du så en film på TV og faktisk så hele filmen på rad? Flere og flere mennesker vil komme tilbake til denne koselige følelsen. Derfor er DVD-bokser et utmerket valg. I stedet for å bli tiltrukket av mange andre tilbud, kan du konsentrere deg fullstendig om filmen eller TV-serien du har valgt.

 

Her finner du et stort utvalg av DVD-bokser. Velg mellom klassiske filmer og din favoritt TV-serie fra fortiden. Mange av disse kan sees om og om igjen. Ta frem fjernkontrollen, pop popcorn, slå av wifi og nyt en virkelig god DVD i noen timer. Du får garantert en flott kveld! Dette er spesielt godt egnet hvis du inviterer en spesiell person på en date eller ønsker å henge med en gruppe venner uten distraksjoner. Ekstra gøy blir det hvis du velger en film eller serie fra fortiden som får deg til å huske de gode gamle dagene. Eller kanskje du bare vil le av 90-tallsmote? Uansett hva du leter etter, er det DVD-bokser for enhver smak her hos oss.

 

DVD-bokser og TV-serier på DVD

Hvis du liker å se en serie eller filmer når været er dårlig, er en DVD-boks eller TV-serie på esken riktig for deg.

Hos oss finner du DVD-bokser med TV-serier og filmer fra flere forskjellige sjangre. Du kan se på dem når du vil, og de vil forbli så lenge du ønsker. Kjøper du en DVD-boks, trenger du ikke være redd for at serien du følger plutselig vil forsvinne fra serien, neste episode er i esken. Hvis du vil se hele filmserien fra en bestemt trilogi, gjør det det også lettere å ha DVD-boksen hjemme for å kunne produsere når du vil. Du kan se hva du vil når du vil ha det du liker best, eller hvorfor ikke kjøpe det som en gave til en venn eller et familiemedlem? Kanskje barna har noen favoritter som de ofte vil se, eller bare holder seg til. DVD-boksene er det utmerkede valget hvis du vil unngå å være avhengig av en internettforbindelse for å kunne se favorittene dine på en lat dag.

Noen eksempler på DVD-bokser og serier hos oss, men vi har filmer og serier fra alle tenkelige sjangre:

Underverden

Outlander

Kronen

Tudorene

Chaplin, DVD-samlingen

Sherlock

Solsidan

Poirot

Kilde

Gåsemoren

Cityakuten

Astrid Lindgren (Små favoritter)

Shrek

Julefilmbokser

Sci-Fi samlinger

De vandrende døde

Rensingen

Vikinger

En sak for Frost

Tjenestepiker Språk

Komplette verk av Shakespeare (BBC-samlingen)

Norskov

Drakter

Scorpion King

Tsjernobyl

Familiemann

Game of Thrones

 

Uansett hva du vil se, når som helst og uten å være avhengig av internett eller Wi-Fi, kan du se en eller flere av disse DVD-boksene. Bare du setter grensene for hva du velger å se, eller når. Du kan tilbringe en dag med en dramaserie, en samling av Sci-Fi eller hvorfor ikke noen lystige komedier for å lyse opp livet litt. Kanskje barna vil se Greta Gris, Shrek eller noen av favorittene fra Astrid Lindgren - i så fall er de her.

En filmkveld i temaformat med venner passer bra ved hjelp av DVD-boksene uten at noe trenger å bry seg. Kjenner du noen som av en eller annen grunn ikke har klart å se favorittserien på lang tid? Doner en DVD-boks for å spre et lite lysglimt i livet til din venn eller familiemedlem.

Uansett hva favorittgenren din er, kan du finne noe å se på hos oss. Hvis du vil se noe i fremtiden, men ikke har tid akkurat nå, har du en flott mulighet til å skaffe deg det nå for å lagre det til når du har tid, lyst og energi til å se på det på det tidspunktet du velger.

DVD-bokser ble opprettet fordi flere og flere mennesker ønsket å ha tilgang til seriene sine sammen og kunne lagre dem for å kunne se dem om og om igjen. Det samme gjelder mange store filmsamlinger. Kanskje en spesifikk dokumentarserie appellerer til deg, men du har ikke tid til å se den akkurat nå, så kan du enkelt sjekke om den er her hos oss for å kunne kjøpe den til en senere anledning med visning. Her får du lett en kontekst i visningen av en bestemt serie og følger lettere den røde tråden i dokumentaren eller dramaserien. Favorittkarakterene dine blir mer levende i løpet av tiden du ser, og du kan se flere episoder i en og samme periode. Du vil finne det lettere å følge en historie uten avbrudd.

De mest populære filmseriene og DVD-boksene er med oss.

 

Produktet er lagt til i handlekurven din