• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

barnefilm

En DVD-film er en enkel vei til en koselig kveld. Gjør det til en vane å ha noen barne- og familiefilmer hjemme som du kan se sammen.

Det beste med DVD-filmer er selvfølgelig filmene i seg selv. Ved hjelp av filmen er det mulig å komme inn i fantasiens verdener og oppleve eventyr, spenning, vennskap og drama.

DVD for barn og familie

Å velge bare en DVD har fordelen at det er mulig å få en film til en engangskostnad, og deretter se den så mange ganger du vil. Du trenger ikke å registrere deg for et abonnement som du må betale for hver måned, og skulle internett krasje, fungerer filmen fortsatt. Utvalget av filmer på DVD er også større enn rekkevidden som er tilgjengelig på streamingtjenester, så på de fleste måter er DVD et alternativ.

Med en barne- eller familiefilm på DVD kan du få:

mulighet til å oppleve en film sammen

ubegrenset tilgang til filmen

et alternativ som fungerer uten internett

 

Hvorfor velge DVD?

Det er forskjellige måter å se filmer på, og streamingtjenestene overtar markedet helt. Så hvorfor kan DVD fremdeles være det bedre alternativet?

 

Ingen månedlige kostnader

Med DVD følger ingen månedlig avgift. Du eller barnet ditt kan se filmen så mange ganger du vil uten å måtte betale for den mer enn en gang.

 

Bred rekkevidde

Hvis du vil ha et veldig stort utvalg av filmer, er DVD det beste alternativet. De fleste filmer som noen gang er spilt inn kan fås som DVD (selv om den eldste eller minst bemerkede kan kreve at du søker i sekundærmarkedet). Med strømmetjenestene er tilbudet mye mer begrenset, og hvis du ønsker å få et stort utvalg, må du ha flere forskjellige tjenester parallelt, noe som ikke er veldig billig. Selv om du har det, får du ikke like mange filmer som er på DVD.

 

Fungerer uten internett

Mye av teknologien og innholdet vi tar for gitt i dag avhenger av internett. Noen streamingtjenester tilbyr muligheten til å laste ned filmer slik at de kan sees offline, men med DVD er det aldri noe problem. Hvis du har barne- og familiefilmer på DVD, vet du at de fungerer selv om du er uten nettverk, for eksempel på ferie, under flytting, eller hvis det er midlertidige forstyrrelser. DVD-filmer kan vises fra hvilken som helst enhet som har en DVD-spiller, eller som en bærbar spiller kan kobles til, noe som gjør den til et fleksibelt medium.

 

Egnet for barn

Selv ganske små barn i dag er gode på teknologi. De kan lære enkle ting, og å starte en DVD-film er stort sett ikke noe problem for en generasjon som har blitt vant til smarttelefoner og nettbrett fra begynnelsen. Fordelen med DVD i denne sammenhengen er at den passer selv om det ikke er noen voksen i nærheten. Det er uendelig mange ting å ta del i på internett, og det er veldig mange filmer på streamingtjenestene. Ikke alt passer barnet ditt, men det er lett for barn å tilfeldigvis klikke på noe de ikke burde ha sett. Med en DVD forsvinner alle disse problemene. DVDen inneholder bare filmen som ble kjøpt, og du kan enkelt la barnet ditt være med en film hvis han eller hun for eksempel må reise hjem og være alene en stund etter skoletid. Selvfølgelig bør barn også kunne ta del i ting på internett, men det er bedre å gjøre i selskap med en voksen.

 

Mer penger for forfatterne

En ting som ikke mange tenker på er at kompensasjonen fra streamingtjenestene ikke er veldig høy, så de som laget filmen får dårlig betalt for å se filmer i den formen. Når en film selges som DVD, er kompensasjonen større, og du gir derfor mer penger til de som laget filmen. Dette betyr at du gir dem støtte slik at de har større sjanse for å lage flere filmer - noe du sannsynligvis vil ha hvis det er en film du liker.

 

Populære barnefilmer

Blant de mest populære barnefilmene er både klassikere og nyheter. Astrid Lindgrens historier er alltid populære, og generasjon etter generasjon er oppslukt av filmene. På samme måte fungerer det med filmene i serien om Harry Potter - selv om de passer bedre for litt eldre barn. Med spenning, mystikk, forhold og det helt spesielle miljøet som finnes på Hogwarts og i resten av trollmannsverdenen, er det vanskelig å ikke bli fanget opp og ønske å se flere av dem. Både Astrid Lindgrens filmer og filmene om Harry Potter er godt egnet for voksne og barn å se sammen, det er mye som kan vekke tanker og være hyggelig å snakke om etterpå.

Andre bestselgere er Disney-filmer, både klassikere, nye filmer og nyinnspilling av de eldre. Frost er en av de mest populære barnefilmene, i likhet med oppfølgeren Frost 2. Andre tegneserier er også populære blant barn, og er for det meste laget for å passe dem perfekt.

 

Populære familiefilmer

Som voksen er det alltid mulig å se en film med barn, uansett om det er en film som er veldig tydelig rettet mot barna. Familiefilmer er også barnevennlige, men samtidig litt bedre egnet for de voksne i selskapet.

 

Produktet er lagt til i handlekurven din