• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

Science fiction DVD

Gjennom science fiction får vi besøke de verdenene vi ellers bare drømte om. Når vi ser science fiction-filmer på DVD, får vi endelig ansikt til ansikt med livsformer fra andre dimensjoner og verdener, komme om bord i store romskip eller reiser med lysets hastighet. Det unike med science fiction-filmer er at ingenting er umulig i tankene.

Science fiction-filmer på DVD

En spennende science fiction-film på DVD stimulerer fantasien og lar oss besøke utrolige verdener i sinnet.

 

Besøk andre verdener av science fiction-filmer på DVD

Disse filmtypene gir oss friheten til å bruke vår egen fantasi med alt fra superhelter eller for eksempel dystopiske fremtidsvisjoner. Ved å se en science fiction-film tillater du deg selv å slappe av og slippe hverdagen. Noen av de viktigste funksjonene i science fiction-filmer er at de er:

 

stimulerende

spennende

slapper av

nyskapende

omtenksom

kreativ

emosjonell

vakker

uten kant

unik

avhør

eksistensiell

drømmeaktig

moro

geniala

Fantasifull

avhør

beskrivende

visuell

intelligent

 

Fordeler med science fiction-filmer

I media og i populærkulturen dukker ofte science fiction opp i mange undergenrer som kan kalles romopera. Star Wars-filmene er et klassisk eksempel på en slik undergenre. I denne sjangeren får du en utrolig spennende underholdning, og du får følge sterke og unike karakterer. I science fiction-filmer kan du skildre forskjellige typer fremtidige scenarier. Det kan handle om dystopiske samfunn med klimaendringer, eller radikale samfunnsstrukturer. Fordelen med science fiction-filmer er at de kan være tankevekkende, kan gi oss nye ideer eller vekke tanker om endringer du selv kan gjøre i samfunnet. Det vi ser i dag i en science fiction-film, kan godt bli en realitet i fremtiden. Å se science fiction-filmer er spennende og fengende med alle de unike karakterene og eventyrene du tar del i.

Fra et psykologisk synspunkt trenger vi kanskje science fiction-filmer for å bli inspirert og tørre å gi slipp på vår vanlige hverdag. Science fiction har også bidratt til mange oppfinnelser og forbedringer i vår virkelige verden gjennom innovative gjenstander og visjoner. Du kan velge mange forskjellige typer science fiction-filmer på DVD. Det kan for eksempel være en invasjon av en fremmed livsform, superhelter med fantastiske og overnaturlige kvaliteter eller fremtidige verdener der kunstig intelligens styrer vår verden. Fantasien setter ingen grenser for hva som er mulig, og det er det som gjør science fiction så unik og spennende! I science fiction-filmer, både fortid og nåtid, er forskjellige sammenhenger skildret. De spennende Star Wars-filmene skildrer for eksempel et romeventyr langt tilbake i tid, men som fortsatt har et høyt utviklet teknologisk samfunn.

 

Rekkevidde og fordeler

Det er mange fantastiske science fiction-filmer på DVD å velge mellom, alt fra tidligere filmer opprettet på 80-tallet til i dag. Mange gode klassiske science fiction-filmer går aldri ut på dato og er like populære i dag som da de kom ut. Mange mesterverk i denne filmsjangeren ble spilt inn med enkle midler i datidens teknologi, men som likevel har blitt utrolig godt utført. Den klassiske filmen Blade Runner fra 80-tallet, er et godt eksempel på et mesterverk som har både filosofiske elementer, samt vakre visuelle scener. Takket være den moderne teknologien vi har i dag, er det ingen grenser for hva vi kan lage digitalt. Dette passer perfekt med denne typen film der du ved hjelp av teknologi har muligheten til å visualisere andre spennende verdener som vi ellers bare drømte om. I dag kan filmene også spilles på en TV-skjerm med god kvalitet og høy oppløsning, la oss bli feid med i et spennende romfartseventyr, eller flyttet til en fremtidig apokalyptisk dommedag. En stor fordel når vi ser på en science fiction-film, er at den får oss til å føle at vi er en del av noe mye større der ute i kosmos.

 

Viktige egenskaper i dybden

Ved å se science fiction-filmer åpner vi tankene våre for å bli mer mottakelige for muligheten for at det er liv ute i universet. Vi blir utfordret til et syn på et større perspektiv på vår eksistens. Siden science fiction-filmer på DVD gir oss så mye fantasifull stimulering, får vi fra et psykologisk synspunkt, en følelse av at alt er mulig hvis vi bare vil. Våre emosjonelle behov varieres gjennom mange forskjellige skildringer i science fiction-filmer og spennende handlinger. Gjennom science fiction-filmer med superhelter eller mutanter kan vi få en inspirerende ide om at vi er unike som mennesker og kan ha flere evner enn vi tror. Gjennom science fiction-filmer kan vi strekke vår egen virkelighet og tenke på hva grensen mellom fantasi og virkelighet er og hva som er mulig.

Produktet er lagt til i handlekurven din