• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

tegneserie dvd

Noe som mange kobler til barndommen, er tegneserier og animasjonsfilmer. Julaften er dagen på året da en større del av Norges befolkning setter seg ned og ser på tegneserier i form av julenissen og Disneys julespesial.

Animert er fortsatt veldig populært, og i dag er det et stort utvalg med forskjellige temaer. I 1995 kom den første fullt dataanimerte filmen ut, og filmen Toy Story ble umiddelbart en stor hit. Det er kanskje ikke så vanskelig å sette fingeren på det som gjør tegneserier og animasjon så populære. Humor og vennskap er to tilbakevendende elementer, og det er vanligvis mye følelser. Dette gjør det enkelt å komme inn i filmens plot og bli kjent med filmens karakterer.

To av de største filmselskapene i kategorien tegnet og animert er Disney og Pixar. For å nevne noen filmer: Lady and the Beast, Beauty and the Beast, The Lion King og Bambi er fra Disney. Fra filmselskapet Pixar finner du filmer som Finding Nemo, Monsters, Inc. og Toy Story. Som jeg husker, husker mange en eller flere filmer fra barndommen, og det produseres til og med i dag nye animasjonsfilmer. De siste årene har animasjon og tegning fått mye oppmerksomhet igjen takket være filmen Frost. Faktisk er Frost så godt laget at den har vunnet to Oscar-statuetter og kan skryte av å være den mest suksessrike animasjonsfilmen fra Disney.

 

Noe som er veldig spennende og morsomt å se er hvordan effektene har blitt så mye bedre med årene. Imidlertid er det veldig sjarmerende effekter på de eldre animasjonsfilmene som filmen Snøhvit og de syv dvergene. Når det gjelder tegneserier, har alle sannsynligvis sin egen favorittfilm. Fra å bruke håndmalte tegninger har de nå gått over til å bruke dataanimasjoner. Hvis du leter etter den perfekte familiefilmen, er det verdt å se gjennom utvalget av tegneserier og animerte filmer. Du finner garantert en som passer alle i festen.

Tegneserie og animert

Tegneserier har alltid vært en del av magien i livet for barn og voksne. Mange har en favorittfilm fra barndommen som du fremdeles husker og elsker. Tegneserie og animerte DVD-filmer er tilgjengelige i mange forskjellige design, avhengig av hva du leter etter. De er tilpasset for mindre barn, eldre barn og voksne, uansett om du liker dyr, magi eller handling. Hvis du vil finne en ny favorittfilm, er du akkurat på det rette stedet.

Passer alle i familien

Fremkaller latter

Fylt med magi

Veldig gøy med mye action

Flott håndverk

Følelsesmessig

 

Den første dataanimerte filmen kom i 1995 og ble kalt Toy Story, den ble raskt veldig populær og er fortsatt. De eldre tegneseriene har et utrolig håndverk bak seg der hvert bilde er malt og deretter satt sammen som en film. De animerte er også et håndverk i seg selv med flere effekter og hendelser. I tegneserier og animasjonsfilmer er det mye som gjenspeiler livet med følelser og vennskap, det er noe som gjør disse filmene passende for alle.

Å krype ned på sofaen med familien og sette på en tegneserie eller animasjonsfilm og nyte er vanskelig å slå. Det blir garantert et koselig øyeblikk sammen. Den mest populære animasjonsfilmen som noensinne er laget er Frost som vant 2 Oscar for en så godt laget film. Det er også mange filmer som passer de som leter etter litt mer action, hvor du finner blant andre Marvels og Batman.

Den største innen tegneserier og animasjonsfilmer er Disney og Pixar, de har utviklet seg enormt og gir ut nye filmer hvert år.

Disney startet med Mickey Mouse i tegneserier allerede i 1928 med "steamboat willie" og ble raskt en favoritt. De laget en rekke kortfilmer, men deres første spillefilm "Snow White and the Seven Dwarfs" kom ut i 1937. Det var verdens første spillefilm med både lyd og farge, og ble raskt en klassiker. Siden den gang har Disney laget mange filmer som har tatt mange hjerter med storm, som Lion King, Aristocats, Cinderella, Trassel og Frost.

Pixar ble grunnlagt i 1986, men fikk en god start i 1997 da de ble en del av Disney. Pixar fokuserte mer på animerte direkte og ble raskt populær med "A small insect's life".

Pixar har laget mange klassikere som Monsters INC og Finding Nemo.

Disney har også satt sitt preg på oss alle uavhengig av alder ved å samle nesten hele Sverige foran TV-en på julaften og se Benjamin Syrsa og vennene hans gjennom forskjellige klipp fra kjente Disney-filmer, hvor du ofte er veldig forventningsfulle å se hvilke nyheter de vil vise frem kommende filmer.

Det er mange flere animerte og tegneserier som ikke er laget av Disney eller Pixar, du kan finne alt som gjør filmkvelden alene, med venner eller familie minneverdig. Du kan bli med de gale dyrene i "The Secret Life of Pets" på deres eventyr i å hjelpe en venn som er tapt eller fly gjennom internett og spille spill med "Röjar-Ralf".

Hvis du har veldig små barn, er det Barbies fantastiske verden eller lærer å snakke sammen med "Molly Mus".

 

Produktet er lagt til i handlekurven din