• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

Treningsvideoer

Fordelene ved å trene hjemme:

Du kan ha på deg hva du vil.

Du kan lytte til musikken din HØYT.

En god trening krever ikke flott utstyr.

Du blir tvunget til å utdanne deg om kondisjon.

Tren når det passer deg best.

Du sparer penger som du kan bruke på god, sunn mat i stedet.

Treningsvideoer for hjemmetreningen din

Treningsvideoer på DVD er perfekte for deg som enten ikke har tid til å gå på treningsstudio eller som foretrekker å trene i fred.

Treningsvideoer er en fin måte å få alle fordelene med en gruppetrening uten å føle presset fra både instruktøren og andre mennesker rundt deg. I treningsfilmen viser, forklarer og pepper en instruktør deg gjennom treningsøkten slik at du får mest mulig ut av treningen. Akkurat som instruktøren eller en PT på treningsstudioet gjør. Samtidig sparer du både tid og penger ved å slippe å gå på treningsstudio.

Du vil merke fremgangen din når øktene føles lettere over tid, noe som er en sterk indikasjon på at treningen er nyttig. Følelsen av å kunne gjøre en hel treningsøkt som du ikke har klart å gjøre før er uslåelig.

Fordeler med trenings- og velværefilmer:

- Du sparer både tid og penger ved å trene hjemme

- Treningen er tilgjengelig når det passer deg

- Det er mange forskjellige treningsøkter og treningsformer å velge mellom

- I noen filmer får du en hel treningsplan, billigere enn om en PT ville lage en

- Du kan føle deg komfortabel i ditt eget hjem

- Ingen instruktør som påpeker bare deg

- Mens du trener får du trening i trening

- Kunnskapsrike instruktører som sørger for at du trener ordentlig

- Du merker fremgang ved å gjøre treningsøktene lettere over tid

- Du velger hvor ofte du skal trene, sammenlignet med for eksempel ukentlige økter på treningsstudioet

Det er mange forskjellige treningsfilmer å velge mellom. Du kan velge mellom kondisjonstrening, styrketrening, yoga eller fokusere på ønsket område for å nevne noen forskjellige treningsøkter. Det er med andre ord garantert en treningsfilm som passer deg og din trening.

Det er forskjellige grunner til at du foretrekker å trene hjemme. Hvis du er ny når det gjelder trening, kan treningsstudioet ofte føles skummelt, så å komme i gang i fred og ro i ditt eget hjem kan være et godt første skritt. Du kan både teste om en bestemt treningsform passer deg, mens en instruktør på TV-skjermen veileder deg og gir deg kunnskap om trening. Dette gjør deg mer komfortabel og trygg.

Men selv om du er komfortabel i treningen, kan det føles bra å unngå å bli overfylt med andre, føle deg sett på eller synes det er vanskelig hvis du ikke har krefter for hele gruppesesjonen.

En annen stor fordel med en treningsfilm i stedet for et treningsstudio er at du ikke kan klandre deg selv for ikke å ha tid. Det er tidkrevende å komme til treningsstudioet i tillegg til å ha tid til treningen. Hvis du derimot har treningen hjemme, kan du ikke lenger skylde på deg selv for ikke å ha tid. Vi har alle en kvart eller en halv time igjen, bare for å kjøre videre! Med andre ord forsvinner alle dine tidligere grunner til ikke å trene, for eksempel at du ikke har tid.

Treningsvideoer inneholder ofte forskjellige treningsøkter som tilpasser seg vanskelighetsgraden og tiden for treningen. Dette betyr at du kan presse inn en kortere økt på dager du ikke har så mye tid eller er i humør, mens du kan kjøre de lengre øktene når tid og energi tillater det.

Mange treningsfilmer har et treningsprogram å følge. En treningsfilm inneholder derfor vanligvis forskjellige treningsøkter, så du trenger ikke å bekymre deg for å bli lei av en DVD raskt. Dette er kunnskapsrike mennesker som sammen har utviklet et program for å gi deg optimale resultater fra treningen din i nevnte tid.

Det er du som setter målene for treningen din. Det er derfor helt opp til deg å planlegge når treningen skal finne sted. I motsetning til de ukentlige treningsøktene på treningsstudioet, som bare er en gang, kan du derfor velge å løpe tre dager på rad hvis du har ekstra tid den uken.

Siden du falt inn her, går du tydeligvis inn på treningstanker - eller kanskje du allerede er en såkalt treningsfreak som leter etter ny treningsinspirasjon?

Trening er bra for både mental og fysisk helse. Det er mye forskjellig forskning som snakker om alle fordelene som følger med trening. Du får mer energi, blir klarere i hodet, sover bedre, takler problemer lettere osv.

Å skape en god treningsrutine som passer deg som individ er dermed en stor fordel. Men det er først når du finner en treningsform som passer deg som individ at det blir morsomt og noe du vil gjøre, i stedet for at det føles som et krav.

En annen stor fordel med treningsfilmer er dermed også den store variasjonen som finnes. Det er mer intense økter for deg som liker å svette og bli helt utmattet, mens for eksempel yoga passer deg som foretrekker rolig og metodisk trening.

Hvis du blir lei av en viss form for trening, er det lurt å klikke hjem en treningsvideo med en helt ny trening.

 

Produktet er lagt til i handlekurven din