• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

Om oss

Filmhyllen ble skapt for og av filmelskere.

Filmhyllen er en av Sveriges største nettbutikker som spesialiserer seg på nye filmer og merchandise - med ett av Nord-Europas største tilbud. Vi spesialiserer oss på filmtitler som er svært vanskelig å finne andre plasser. Vi selger både svenske utgaver og importfilmer for å gi deg som kunde et stort utvalg. I vårt sortimentet finner du DVD-, bluray og 4K UHD bluray-filmer som vekker både minner og nostalgi.

Vi er selv filmfantaster med stor kunnskap om filmer både i og utenfor vårt sortiment - ikke nøl med å spørre hvis det er noe du lurer på, til og med filmtitler du ikke finner på vår side. Finnes det ikke så finner vi det til deg.

Vi har et stort utvalg av titler i Steelbook, bluray-filmer i eksklusiv metallemballasje med illustrasjoner du ikke ser på den vanlige utgaven - limited edition-eksemplarer med høy samlerverdi! Vi selger også brukte DVD-filmer.

Ingen andre steder finner du en plass med bredere sortiment og samlet kunnskap.

Prøv oss. Er du ikke fornøyd, har du alltid 14 dagers åpent kjøp. Vi har en velvilje om å finne det du vil fylle din samling med. Vi er profesjonelle, og det skal vises gjennom hele ditt kjøp.

Har du noen spørsmål? Nøl ikke med å skrive til oss på info@filmhyllan.nu eller i vår chat. Vi hjelper gjerne til!

 

Filmhyllan AB

Hovgårdsgatan 1B

263 57 Höganäs

Org.nr: 559344-9993

Filmhyllen er godkjente for F-skatt og moms.

Momsnr: SE559344999301

 

Vår kundetjeneste er åpen 09.00 - 17.00 alle hverdager. Kun svensk og engelsksproget kundeservice

Produktet er lagt til i handlekurven din