• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

Alice i Eventyrland

Med Alice i Eventyrland-varer kan du bo i hatmakerens surrealistiske teselskap eller i Kingdom of Hearts Dam for alltid, uten å måtte bekymre deg for å finne veien hjem igjen. Ved å bruke produktserien til denne varen, kan du oppleve litt av det rare underlandet og gjenskape både favorittscenene dine fra filmen, samt tillate deg å fordype deg i alt mysteriet og galskapen som filmen tilbyr.

Lewis Carroll, eller Charles Lutwidge Dodgson som han faktisk ble kalt, ga oss historien om Alice, den velstående jenta som faller inn i den underligste av verdener gjennom et kaninhull. I dette opp og ned nye livet møter hun mange rare skapninger i sine desperate forsøk på å finne veien hjem.

Å samle gjenstander fra en bestemt samling eller innenfor et bestemt tema er en tilbakevendende yrke som tiltrekker seg mange Alice in Wonderland-fans. Med en først tolket versjon av dette litterære klassiske verket av Disney i 1951 og en filmatisering 59 år senere, er det et stort utvalg av Alice in Wonderland-varer fra denne fantasihistorien som aldri går ut på dato. Med karakterer som Cheshire-katten, den sprø hatmakeren, fuglen Dodo og den hvite kaninen, kan du enkelt gjenskape et kult og tiltalende miljø med samlingen av objekter fra filmen.

Mange velger å bytte varer fra Alice in Wonderland-varene sine med andre samlere, og andre kler seg til og med ut som favorittkarakteren på fantasimesser som Comic-Con og SciFi-messen. Alice in Wonderland er også en tilbakevendende favoritt når den begynner å nærme seg Halloween og er et perfekt tema for bursdagsfesten - eller hvorfor ikke som inspirasjon til bryllupsdekningen? Ved disse anledningene passer Alice in Wonderland-varene perfekt som en dekorasjon og for å tilføre litt ekstra magi når du vil løfte stemningen på festen.

Løst inspirert av Lewis Carrolls fantasyromaner, Alice's Adventures in Wonderland and Through the Looking-Glass, og Walt Disneys animasjonsfilm fra 1951 med samme navn, forteller filmen historien om en nitten år gammel Alice Kingsleigh, som får beskjed om at hun kan gjenopprette hvit dronning til sin trone ved hjelp av Mad Hatter. Hun er den eneste som kan drepe Jabberwocky, en dragen-lignende skapning kontrollert av den røde dronningen og terroriserer innbyggerne i landet. I denne situasjonen kjemper Alice mot den røde dronningen for å beskytte verden.

Alice in Wonderland ble produsert av Walt Disney Pictures og skutt i Storbritannia og USA. Filmen hadde premiere i London på Odeon Leicester Square 25. februar 2010 og ble utgitt i Storbritannia og USA via Disney Digital 3D, RealD 3D og IMAX 3D-formater så vel som i konvensjonelle teatre 5. mars 2010. Den er også den andre mest innbringende film fra 2010.

Alice in Wonderland fikk blandede anmeldelser da de ble løslatt; Selv om den ble hyllet for sin visuelle stil, kostymer, musikalske partitur og spesialeffekter, ble filmen kritisert for manglende fortellende kontekst og dyster tone. Den mottok tre nominasjoner ved 68. Golden Globe Awards, inkludert beste film - musikal eller komedie. Ved den 83. Oscar-utmerkelsen vant Alice in Wonderland for beste art direction og beste kostymedesign, og ble også nominert for beste visuelle effekter. Filmen genererte over 1.025 milliarder dollar i billettsalg og ble den femte mest inntektsbringende filmen gjennom tidene.

Selv om det ikke var den første filmen generelt, startet Alice in Wonderland en trend med levende eventyr og fantasifilmer som var grønne, spesielt fra Walt Disney Studios. En oppfølger, med tittelen Alice Through the Looking Glass, ble utgitt 27. mai 2016.

I 1871 deltar 19 år gamle Alice Kingsleigh på et hagefest på Lord Ascots eiendom, plaget av en merkelig gjentakende drøm og sørger over farens tap. Der blir hun konfrontert med et uønsket forslag om ekteskap av Lord Ascots sønn, Hamish, og de kvelende forventningene til samfunnet der hun bor. Uvisst hvordan hun skal gå, følger hun en kanin iført en blå vest og iført en lommeur og faller ned i et stort kaninhull under et tre. Hun kommer inn i en liten dør ved å drikke av en flaske merket 'Drikk meg' (kalt Pishsalver) og dukker opp i en skog på et magisk sted som heter Wonderland, hvor hun blir møtt av en hvit kanin, en sovesal, en Dodo, Talking Flowers og identiske tvillinger. heter Tweedledee og Tweedledum som alle åpenbart kjenner henne. Alice antyder at det hele er en drøm mens de andre diskuterer om Alice er den "rette Alice" som må drepe den røde dronningen Jabberwocky på Frabjous Day og gjenopprette den hvite dronningen (som er sønnen til den røde dronningen), som spådd av Absolem the Blue Caterpillar and his Oraculum (en rullelignende kalender som forteller historien og fremtiden til Eventyrland). Gruppen blir deretter overført av et glupsk dyr som heter Bandersnatch og en hær av spillkort kalt Red Knights ledet av Knave of Hearts (den røde dronningens høye general og elskere). Alice og Tweedles rømmer ut i skogen. Knaven stjeler Caterpillars Oraculum. Dormouse forlater de andre med et av Bandersnatchs øyne i hennes eie. Tweedene blir deretter fanget av den røde dronningens store Jubjub-fugl.

Knaven informerer den røde dronningen om at Alice truer hennes regjeringstid, noe som får henne til å beordre ham, de røde ridderne og en blodhund (som har en kone og barn i fengsel) for å finne Alice umiddelbart. I mellomtiden kommer Alice inn i Tulgey Woods hvor hun blir møtt av en glisende forsvinnende Cheshire-katt som fører henne til Mad Hatter, March Hare og Dormouses teselskap. Hattern forklarer til Alice at han sluttet seg til motstanden fordi den røde dronningen ødela hele landsbyen hennes og drepte familien hans da hun først styrte underlandet. Senere hjelper han Alice med å unngå fangst ved å la seg fange i stedet. Senere blir Alice funnet av Bloodhound, men Alice insisterer på å hjelpe hateren. På Salazen Grums slott merker den røde dronningen Alice da hun spiste Upelkuchen (en kake merket 'Spis meg' som får forbrukeren til å vokse) under en runde Croquet med flamingoer og pinnsvin, men er ikke klar over hennes sanne identitet fordi Alice lot som om bli kalt "Um" og ønsker henne derfor velkommen som gjest. Alice finner ut at vortex-sverdet, det eneste våpenet som kan drepe Jabberwocky, er låst inne i banneret. Knaven prøver å forføre Alice, men hun avviser ham og forårsaker den sjalu røde dronningen som krever at Alice blir halshugget. Alice tar sverdet og blir venn med Bandersnatch ved å returnere. Hun rømmer deretter på baksiden av takknemlige Bandersnatch og leverer sverdet til den hvite dronningen. Den hvite dronningen gir Alice en drink som går tilbake til normal størrelse og belønner henne med rustning når hun kjemper mot Jabberwocky.

 

Produktet er lagt til i handlekurven din