• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

Captain America

Captain America: Civil War er en amerikansk superheltfilm fra 2016 basert på Marvel Comics-karakteren Captain America, produsert av Marvel Studios og distribuert av Walt Disney Studios Motion Pictures. Det er oppfølgeren til Captain America: The First Avenger (2011) og Captain America: The Winter Soldier (2014), og den 13. filmen i Marvel Cinematic Universe (MCU).

Filmen ble regissert av Anthony og Joe Russo fra et manus av Christopher Markus og Stephen McFeely, og har Chris Evans som Steve Rogers / Captain America med en ensemble-rollebesetning inkludert Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Don Cheadle , Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Emily VanCamp, Tom Holland, Frank Grillo, William Hurt og Daniel Brühl. I Captain America: Civil War deler uenighet om internasjonal tilsyn med Avengers-teamet seg i to motstridende fraksjoner - den ene ledet av Steve Rogers og den andre av Tony Stark.

Utviklingen av borgerkrigen begynte i slutten av 2013 da Markus og McFeely begynte å skrive manus, lånte konsepter fra 2006-seriens historie "Civil War" mens de fokuserte på historien og karakterelementene fra de forrige Captain America-filmene for å avslutte trilogien. Etter positive reaksjoner på The Winter Soldier, vendte Russo-brødrene tilbake til regien tidlig i 2014. Filmens tittel og forhold ble avslørt i oktober 2014, sammen med Downeys engasjement som Stark; flere medlemmer ble med de neste månedene. Headshot begynte i april 2015 på Pinewood Atlanta Studios i Fayette County, Georgia, og fortsatte i Metro Atlanta-området før det ble avsluttet i Tyskland i august 2015, med filmen som den første til å bruke IMAXs digitale 2D-kameraer (for filmens sentrale flyplasskamp) . sekvens). Visuelle effekter ble levert av nesten 20 forskjellige studioer.

Captain America: Civil War hadde premiere i Los Angeles 12. april 2016 og ble utgitt i USA 6. mai, som den første fase tre-filmen av MCU. Filmen var en kritisk og kommersiell suksess, og tjente over 1,1 milliarder dollar over hele verden og fikk skryt for sine forestillinger (spesielt Evans og Downey), action-sekvenser, manus og temaer. Det ble den mest inntektsbringende filmen i 2016 og den tolvte mest inntjenende filmen gjennom tidene.

I 1991 ble den hjernevaskede supersoldaten James "Bucky" Barnes sendt fra en Hydra-base i Sibir for å fange en bil som bar en sak med et supersoldats rom. I dag, omtrent et år etter Ultrons nederlag for nasjonen Sokovia i hendene på Avengers, blir [N 1] Steve Rogers, Natasha Romanoff, Sam Wilson og Wanda Maximoff Brock Rumlow forhindret fra å stjele et biologisk våpen fra et laboratorium. i Lagos. Rumlow sprenger seg selv og prøver å drepe Rogers. Maximoff telekobler eksplosjonen og dreper ved et uhell flere Wakanda humanitære arbeidere i en nærliggende bygning.

USAs utenriksminister Thaddeus Ross informerer Avengers om at FN forbereder seg på å overholde Sokovia-avtalen, som vil opprette et FN-panel for å overvåke og kontrollere teamet. Avengers er splittet: Tony Stark støtter tilsyn på grunn av sin rolle i Ultrons opprettelse og ødeleggelsen av Sokovia, mens Rogers har større tro på sin egen dom enn politikerens. I mellomtiden sporer Helmut Zemo og dreper Barnes gamle Hydra-handler og stjeler en bok som inneholder utløserordene som aktiverer Barnes hjernevask. På en konferanse i Wien der avtalene skal ratifiseres, dreper en bombe kong T'Chaka av Wakanda. Sikkerhetsopptak viser at bombeflyen er Barnes, som T'Chakas sønn, T'Challa, lover å drepe. Informert av Sharon Carter om hvor Barnes befinner seg og myndighetenes intensjoner om å drepe ham, bestemmer Rogers seg for å prøve å hente inn Barnes - hans barndomsvenn og våpenkamerat - selv. Rogers og Wilson sporer Barnes til Bucuresti og prøver å beskytte ham mot T'Challa og myndighetene, men alle fire, inkludert T'Challa, blir arrestert av Bucuresti-politiet og James Rhodes.

Som en psykiater som ble sendt for å intervjue Barnes, resiterer Zemo ordene for å få Barnes til å adlyde ham. Han stiller spørsmål ved Barnes og sender ham på en ulykke for å dekke sin egen flukt. Rogers stopper Barnes og sniker ham bort. Når Barnes får sansene igjen, forklarer han at Zemo er den virkelige Wien-bombeflyen og ønsket stedet for den sibiriske Hydra-basen, der andre hjernevaskede "Vintersoldater" blir holdt i kryogen stase. Motvillige til å vente på autorisasjon for å arrestere Zemo, Rogers og Wilson er useriøse og rekrutterer Maximoff, Clint Barton og Scott Lang til deres sak. Med Ross tillatelse samler Stark et team av Romanoff, T'Challa, Rhodes, Vision og Peter Parker for å fange troppene. Starks team avlytter Rogers 'gruppe på Leipzig / Halle flyplass, hvor de kjemper til Romanoff lar Rogers og Barnes unnslippe. Resten av Rogers 'team blir fanget og holdt i Raft Prison, mens Rhodes er delvis lammet etter å ha blitt skutt utilsiktet av Vision og Romanoff går i eksil.

Stark oppdager bevis for at Barnes ble innrammet av Zemo og overbeviser Wilson om å gi ham Rogers 'mål.

 

Produktet er lagt til i handlekurven din