• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

Fortnite

Kjøp Fortnite merchandise - Fornite brettspill, samleobjekter, gaver

Det populære data- og konsollspillet Fortnite har tatt verden med storm. Barn og unge, men også voksne, samles foran skjermene for å prøve å vinne motstanderlaget sammen. Siden utgivelsen i 2017 har spillet fått millioner av fans.

Fortnite-varer fra Filmhyllan - perfekt for alle fans

Fortnite er mer enn bare et dataspill og konsollspill for Nintendo Switch, PlayStation 4 og Xbox One. Spillet er gratis å spille og har blitt en sosial hobby for mange, med nye vennskap og muligheten til å utfordre seg selv ved å konkurrere i turneringer. Interessen for Fortnite har også banet vei for kule dingser og varer. Filmhyllens utvalg består av alt fra den populære Fortnite POP! samlefigurene, for brettspill og håndklær med temaet Fortnite.

Kjøp Fortnite POP! tall

Fortnite POP! vinylfigurene er perfekte samleobjekter for alle fans! Velg mellom en rekke tegn inspirert av spillet. POP! har samleobjekter til store filmer, serier og dataspill, som Star Wars, Marvel og Harry Potter - og nå selvfølgelig Fortnite. Bestill en Fortnite-figur og ha en maskot på skrivebordet, eller fyll på med en hel samling på hyllen. Hva er din favorittkarakter?

Monopol brettspill inspirert av Fortnite

Monopol og Fortnite i ett! Nå kan du ta dataspillet i fysisk form og samles med venner og familie. Monopol har produsert en spesialutgave med temaet Fortnite som gjør spillet mer spennende, ikke bare for Fortnite-fans. Et fantastisk avbrekk fra TV eller datamaskin, uten at moroa forsvinner.

Ta en pause fra skjermen med Fortnite Jenga-spill

Fortnite handler delvis om å bygge ting i spillet, som kan brukes taktisk for å vinne mot motstandere. For de som har lyst til å ta konstruksjon fra den digitale verden til det fysiske, er det klassiske brettspillet Jenga nå med et Fortnite-tema.

Bestill Fortnite-varer fra Filmhyllan

Kjøp en garantert verdsatt gave til en Fortnite-elsker, eller unn deg noe fra vårt utvalg av Fortnite-varer.

 

Fortnite - et spill for alle

Siden Epic Games ga ut Fortnite sommeren 2017, har dette spillet vokst betydelig og blitt veldig populært. Spesielt med det yngre publikummet, men også med eldre "gamere".

Stor verden i Battle Royale

Det dette spillet ble spesielt populært av var spesielt to grunner. Delvis var det at Fortnite faktisk er gratis. I tillegg var den basert på noe som heter Battle Royale. Denne spillmodusen kan enkelt forklares med det faktum at over 100 spillere slippes ut på en og samme øy.De vil styre best mulig våpen og beskyttelse som er tilgjengelig. Da vil de kjempe mot motstanderne og vinneren er den som overlever lengst.

Etter Epic Games populære spill har flere andre kandidater seilt opp. For eksempel er Call od Dutys Warzone et godt eksempel på populære BR -spill. Fortnite fortsetter imidlertid å være på den absolutte toppen. Dette er delvis fordi spillet passer for alle. Når det gjelder Warzone, for eksempel, er det et spill som inneholder mye grafisk vold. Det er ikke alltid noe foreldre til barn eller unge tenåringer er spesielt fornøyd med. Derfor kommer Fortnite inn som en perfekt variant for dette. Selve spillet er også veldig enkelt.

I tillegg til at selve spillformen handler om å vinne lengst, kan du også bygge, kjøpe merch eller andre gadgets. Faktisk er det å selge ting som får Fortnite til å overleve. Selve spillet er gratis, men siden salg av skinn og lignende ofte er høyt, får det spillet til å fungere.

Det som også er unikt med spillet er at du kan bygge. I Warzone, for eksempel, ser spillet ut til å være mer en ekte krig. Men i Fortnite er det åpenbart mer fiktivt, og spillere kan for eksempel bygge sitt eget forsvar.

 

Produktet er lagt til i handlekurven din