• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

Funko POP

Funko POP er små vinylfigurer som kommer i alle mulige design og karakterer. Det er karakterer fra alle slags filmer, tegneserier, tegneserier og sangere å samle på. Det som skiller seg ut med funko POP-karakterene er deres karakteristiske store øyne.

 

Funko POP-figurer

 

Det spiller ingen rolle hvilken som er din favorittkarakter eller hvor den kommer fra, vi kan garantere at den eksisterer som en Funko POP. Det er forskjellige modeller av vinylfigurene å samle, den originale, eksklusive, den som skinner i mørket, boblende hoder som berører hodet, og det er også Funko POP! som er myke og fløyelsglatte i stedet for å være laget av vinyl. Nedenfor kan du lese mer om hva det er for forskjellige Funko POP-tegn.

 

Populær Funko POP!

Harry Potter Hermione

Leonardo da Vinci

Star Wars Rise of Skywalker

Avatar Aang on Air Bubble Exclusive

Looney Tunes Sylvester

Steve Aoki med kake

Simpsons Homer

Stephen king

Gretten katt

Hellraiser Pinhead

DC Comics Superman

Disse populære vinylfigurene kommer fra det amerikanske selskapet FUNKO som ble startet i 1998 av leketøysamleren Mike Becker, FUNKO fortsetter å produsere nye vinylfigurer, og det er vi glade for. Selskapet er selvfølgelig mest kjent for sine vinylkarakterer med karakterer fra Harry Potter, Star Wars, Marvel, DC tegneserier og FNAF, men det er karakterer for alle. I tillegg til sine særegne trekk med et stort hode og store runde øyne, er vinylfigurene vanligvis 9 centimeter høye, men det er figurer som er hele 15 centimeter store. Hvorfor det har blitt så populært, er fordi FUNKO har klart å fange funksjonene til karakteren den ønsker å produsere, og fordi det er en karakter for alle, uavhengig av hvilken sanger, artist eller karakter som er din favoritt.

I Sverige er Funko helt klart original POP! de mest populære, men også boblende hodetegnene begynner å bli mer og mer poppis. Vi synes også at figurene er så populære fordi de er store nok og ikke tar for mye plass i hjemmet, noe som betyr at du kan samle mange på et lite område.

Er du en stor fan av The Simpsons? Da vil du være glad for at det kort sagt er nesten alle karakterene fra serien å samle på. Vi har for eksempel Homer, Marge, Barney, Bart, Maggie, Moe, Lisa og Abe. Den siste Simpsons-samlingen ble utgitt i 2019, og da fikk vi også den ikoniske katten og rotten Itchy og Scratchy til alles glede. I tillegg til de klassiske vinylfigurene, er det også Funko POP! Simpsons nøkkelringer for å samle blant annet karakterene Itchy, Scratchy og Homer kan bli funnet som nøkkelringer for å dekorere nøkkelringen din med.

I september 2017 fikk alle Game Of Thrones-elskere endelig sine vinylfigurer å samle på. Denne samlingen inkluderer The mountain, Jon Snow, Daenerys, Bran the broken, Arya Stark, Sansa Stark, Yara Greyjoy, Lord Varys og Cersei Lannister, men også mange flere karakterer fra den populære fantasy-serien å samle på. Det er også nøkkelringer i Funko POP! serie fra Game of Thrones å samle. I denne samlingen er det også forskjellige varianter av karakterene å finne, blant annet sitter Jon Snow-figuren både på en drage, sitter på jerntronen eller den vanlige originale stående.

Harry Potter-serien er en av de mest populære fra selskapet FUNKO. Den første samlingen av vinylfigurer ble utgitt i 2015 og besto av karakterene Harry Potter, Ron, Hermione, Snape, Dumbledore, Voldemort og en litt større vinylfigur Hagrid. Den andre samlingen kom fra 2016 og da fikk vi blant andre Draco Malfoy, Dobby, Sirius Black, Luna Lovegood, dementor og Neville Longbottom. Totalt har vi mottatt syv forskjellige samlinger med blandede karakterer fra de fantastiske Harry Potter-filmene, og den siste ble utgitt i 2020. Det har dermed vært en fantastisk samling å samle på og vi tror at flere vil komme ut i fremtiden.

I tillegg til de klassiske vinylfigurene, er det også et brettspill som heter POP Funkoverse Harry Potter. Det er et strategi brettspill og i brettspillet får du også fire vinylfigurer fra filmserien.

En av FUNKOs største samlinger er Marvel, det er mange forskjellige karakterer å finne. I tillegg kommer de forskjellige karakterene i forskjellige antrekk også hit. De første ti karakterene som ble utgitt var imidlertid Tho, Spiderman, Iron Man, Wolverine, Captain America, Red Skull, The Hulk, The Thing, Nick Fury og Loki. Den første samlingen av Marvel funko POP! ble utgitt i 2011 og den nyeste samlingen ble utgitt i 2020.

Som skrevet tidligere, er det en hel haug med forskjellige Funko POP-figurer å samle på, og de vanligste er selvfølgelig vinylfigurene. Men det er også Flocked figurer. Disse har et tynt luftig lag på seg som gir figurene en interessant og koselig tekstur. Så har vi også Superstore figurer som er nesten dobbelt så store som vanlig. Det er også figurer som skinner i mørket som kommer i varierte størrelser og karakterer.

 

Produktet er lagt til i handlekurven din