• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

Peppa Gris

Peppa Gris er en britisk animert TV-serie rettet mot førskolebarn. Det er regissert og produsert av Astley Baker Davies i samarbeid med Entertainment One, Nick Jr. og kanal 5. Showet dreier seg om Peppa, en antropomorf kvinnelig gris, og hennes familie og venner.

Showet ble opprinnelig sendt 31. mai 2004, og det har vært seks serier siden 2019, hvorav den siste begynte å vises i februar 2019 i Storbritannia. Serien er vist i 180 territorier inkludert Storbritannia og USA. Kringkastinger sendes også på Nick Jr. på Nick-blokken 15. november 2013.

31. desember 2019 kjøpte Hasbro Entertainment One, inkludert Peppa Gris-franchisen, for en avtale på 3,8 milliarder dollar.

31. januar 2020 kunngjorde Harley Bird at hun trakk seg fra rollen som Peppa Gris.

Peppa Gris er et barneprogram som sender på Channel 5 og Nick Jr. i Storbritannia, Nickelodeon / Nick Jr. i USA, ABC 4 Kids i Australia og Discovery Kids i Latin-Amerika, inkludert Brasil. Hver episode er omtrent fem minutter lang. Showet dreier seg om Peppa, en antropomorf gris, og hennes familie og venner. Hver av vennene hennes er forskjellige dyrearter. Gretas venner er hennes alder og Peppas yngre bror Georges venner er hans alder. Episoder har en tendens til å inkludere hverdagslige aktiviteter som å delta i lekegruppen, svømme, besøke besteforeldre, fettere, gå på lekeplassen eller sykle.

Karakterene bruker klær, bor i hus og kjører biler, men viser fremdeles visse kjennetegn ved dyrene som de er basert på. Greta og hennes familie snorker som griser under samtaler der de snakker engelsk, og de andre dyrene lager sine respektive lyder når de snakker, og noen utviser andre egenskaper, som kaninfamiliens pipelyd og glede av gulrøtter. Kaninene er også det eneste unntaket fra regelen om menneskelig bosetting, ved at de bor i et hull i en høyde, selv om de har vinduer og er dekorert på samme måte som de andre husene. Karakterene rødmer også når de er flau og munnen deres uttrykker andre følelser som tristhet, lykke, irritasjon, forvirring og forvirring. Selv om hovedpersonene - for det meste pattedyr - er antropomorfe, er de ikke andre dyrekarakterer, som Tiddles skilpadde, Polly Parrot og ender. Fortelleren av serien, John Sparkes, forsterker handling og humor og sier ting som "Å, kjære" når noe uheldig skjer (som at George begynner å gråte) eller "Se opp!" når en karakter gjør noe usikkert (som Peppa sykler uten å se hvor hun skal).

Den første serien på 52 fem minutter lange episoder ble sendt på Channel 5 31. mai 2004, og hadde sin amerikanske premiere som en del av Cartoon Networks Tickle-U førskolefjernsynsblokk 22. august 2005, som ble sendt på nytt med amerikanske skuespillere. Per desember 2007 sendes serien på Nick Jr. (tidligere Noggin) i USA med den originale britiske studen. Det kan også sees på Nick Jr. i Storbritannia, Portugal, Italia, Benelux, Skandinavia og Australia. I Taiwan kan showet sees på Playhouse Disney. Den andre serien på 52 episoder begynte på Channel 5 4. september 2006, med Cecily Bloom som erstattet Lily Snowden-Fine som Peppa, blant annet rolleendringer. Den tredje serien begynte å sendes på Channel 5-barneblokken Milkshake! 4. mai 2009 med Harley Bird som erstattet Cecily Bloom og Lily Snowden-Fine som Peppa.

 

Produktet er lagt til i handlekurven din