• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

Finding Dory

Finding Dory er en amerikansk 3D animert eventyrfilm fra 2016 produsert av Pixar Animation Studios og utgitt av Walt Disney Pictures. Regissert av Andrew Stanton og regissert av Angus MacLane, ble manuset skrevet av Stanton og Victoria Strouse.

Filmen er en oppfølger / spin-off til Finding Nemo (2003) og inneholder Ellen DeGeneres og Albert Brooks gjentatte stemmer, med Hayden Rolence (erstatter Alexander Gould), Ed O'Neill, Kaitlin Olson, Ty Burrell, Diane Keaton og Eugene Levy som blir med i rollebesetningen. . Filmen fokuserer på minnefisken Doris, som reiser for å bli gjenforent med foreldrene sine.

Filmen hadde premiere på El Capitan Theatre i Los Angeles 8. juni 2016 og ble utgitt i USA 17. juni 2016. Da den ble utgitt, ble filmen mottatt av kritikere og tjente over 1 milliard dollar over hele verden, og ble den andre Pixar film for å tjene inn 1 milliard dollar etter Toy Story 3 (2010), den tredje mest inntektsbringende filmen i 2016 og den 22. mest inntektsbringende filmen gjennom tidene. Filmen satte flere rekorder, inkludert den største åpningen for en animasjonsfilm i Nord-Amerika og den mest inntektsbringende animasjonsfilmen i Nord-Amerika.

Finding Dory ble utgitt av Walt Disney Studios Home Entertainment på Blu-ray (2D og 3D) og DVD i USA 15. november 2016, med en digital utgivelse 25. oktober. I tillegg til Piper inkluderte bonusfunksjonene også en kortfilm med tittelen Marine Life Interviews, med intervjuer med Marine Life Institute-beboere om deres møte med Dory. Find Doriss ble utgitt på 4K Blu-ray 10. september 2019.

 

Produktet er lagt til i handlekurven din