• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

IT

IT, med tilbakevirkende kraft kjent som It Chapter One, er en 2017 overnaturlig skrekkfilm basert på Stephen Kings roman med samme navn fra 1986. Produsert av New Line Cinema, KatzSmith Productions, Lin Pictures, Vertigo Entertainment, og distribuert av Warner Bros.

IT er den første filmen i IT-filmserien samt den andre bearbeidelsen av Tommy Lee Wallaces miniserie fra 1990. Filmen forteller historien om syv barn i Derry, Maine, som terroriseres med samme navn, bare for å møte sine egne personlige demoner under prosessen. Filmen er også kjent som It: Part 1 - The Losers 'Club.

Filmen er regissert av Andy Muschietti og skrevet av Chase Palmer, Cary Fukunaga og Gary Dauberman. Det spiller Jaeden Lieberher, Bill Skarsgård, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Nicholas Hamilton og Jackson Robert Scott. Hovedfotografering begynte i Toronto 27. juni 2016 og avsluttet 21. september 2016. Lokalitetene til de inkluderte kommunene inkluderer Port Hope, Oshawa, Ontario og Riverdale, Toronto.

IT hadde premiere i Los Angeles 5. september 2017 og ble utgitt i USA 8. september 2017 i 2D og IMAX. Filmen hadde flere kontantkontoer og tjente over 701 millioner dollar over hele verden, og ble den femte mest inntektsførende R-rangerte filmen gjennom tidene. Ujustert for inflasjon ble den tidenes mest lukrative skrekkfilm. Den fikk positive anmeldelser, med kritikere som hyllet forestillinger, regi, film og musikk, og mange kalte det en av de beste Stephen King-tilpasningene. Den har mottatt mange priser og nominasjoner og har mottatt to nominasjoner i Washington D.C. Area Film Critics Association, inkludert beste skuespiller. Den ble nominert til Critics 'Choice Movie Award for beste Sci-Fi / skrekkfilm. Filmen vant tre Bogey-priser for å fange mer enn to millioner tyske opptak på 11 dager. I tillegg er filmen kåret til en av de beste filmene i 2017 av forskjellige kritikere, og vises på flere kritikere på slutten av året.

En oppfølger, It Chapter Two, ble utgitt 6. september 2019.

 

Produktet er lagt til i handlekurven din