• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

Mikke Mus

Mikke Mus som han heter på norsk, også kalt Mickey Mouse på engelsk, er en tegneseriefigur og tegneseriefigur opprettet av Walt Disney i 1928. Han er en ydmyk og morsom mus som er kjent over hele verden. Det er mange teorier om hvordan navnet Mickey Mouse kom til.

Mikke Mus-varer

Den ene er blant annet at det antas å være Walt Disneys kones idé, som foreslo at navnet hans skulle være "Mickey". Derav navnet Mickey Mouse.

Mikke Mus finnes i dag i filmer, i tegneserier, som en tegneseriefigur i leker, på klær, tilbehør, som spillkarakter og mye mer. Mickey Mouse er dermed en av de største varene i hele verden. Selv om Mikke Mus primært er skapt for barn, er han også veldig populær blant voksne. Men for barn har han blitt en stor karakter og skikkelse, og millioner av produkter selges av ham.

Den første tegneserien av Mikke Mus ble produsert i 1928 og heter Mikke Muss luftfart og var da svart og hvit. Samme år ble Mikke Mus også laget som en dampbåtskalle, og det var også filmen som ble utgitt for publikum. Etter det fortsatte den å produsere filmer, mer nylig også med farger, og leker som eskalerte raskt rundt om i verden. Mikke Mus er en morsom, omsorgsfull og klok mus som alle setter pris på. Hans nærmeste venner er Långben, Donald Duck, hunden Pluto, ekornene Piff og Puff, Teddi og Freddi, som er nevøene hans og kjæresten Mimmi Pigg. Men i tillegg til vennene sine, har han også fiender, en av dem er f.eks. Blackheads.

Folk fra hele verden kjenner Mikke Mus og vennene hans. Og det har vært en hel rekke filmer og kortfilmer av Mikke Mus som underholder hele verden.

Mikke Mus er en verdensberømt tegneseriefigur som har vunnet alles hjerte, store og små.

Han har laget en hel rekke tegneserier, tegneserier og kortfilmer.

Mikke Mus er tilgjengelig som leker.

Mikke Mus er også tilgjengelig på tilbehør.

Mikke Mus er tilgjengelig på klær.

Mikke Mus er på lek og gåter.

Barn over hele verden elsker Mikke Mus.

Mikke Mus varer har vært en verdensomspennende suksess.

Mikke Mus har en kjæreste som heter Mimmi Pigg.

Mikke Mus har noen venner.

Mikke Mus sendes også på julaften som tradisjon.

Det er kostymer hvis du vil kle deg ut som Mikke Mus selv.

Han sees også i forskjellige fornøyelsesparker og på utstillinger.

Han sees også på klistremerker, klistremerker og i tegneserier.

 

Han kan brukes som klesplagg, han kan sees på film, han kan leses om i tegneserier, han er en karakter i forskjellige spill og gåter og han finnes i alle slags leker, som f.eks. kosedyr. Han er en ydmyk, snill og morsom mus. Han deltar også i vår største høytid - julaften. Han er elsket av mange og deler mange latter, både for barn og voksne. Siden han ikke er en tegneseriefigur, men også en karakter i klær, bruker mange barn hans klær og tilbehør. Som klesplagg kan du f.eks. se ham på hettegensere, t-skjorter, kjoler og sokker.

Han finnes også på sko og ryggsekker, på tiaras, smykker, hatter og mye mer.

Disneyland er en fornøyelsespark i California, USA, hvor du kan møte Mikke Mus og hans venner for en magisk og morsom opplevelse som du aldri vil glemme. Disneyland eies og drives av Walt Disney Company og ble innviet 17. juli 1955. Parken har hatt over 500 millioner besøkende siden den åpnet og ble lansert med Disney-figurer, inkludert Mickey Mouse. I parken har Mickey sitt hjem i "Mickey's Toontown", som han også deler med Kalle Anka og Långben.

Mellom 1928 og 1953 ga Walt Disney ut 120 kortfilmer med Mikke Mus. I tillegg til sine egne filmer har Mikke også dukket opp i Pluto og Goofys filmer.

På julaften spilles "Mikke Mus at camping" alltid på svensk TV som en tradisjon for jul og blir sett av millioner av mennesker hvert år. Der får du se Mickey, Goofy og Kalle Anka ute på campingferie og hvilke sprø ting de gjør, men med en god latter. Og også filmen "Pluto's Christmas Tree", som også inkluderer ekornene Piff og Puff. Det handler om når Mickey og Pluto skal kle juletreet, men Pluto er ikke så glad for at de har ubudne gjester som har slått seg ned på juletreet sitt.

Han er også med i tegneserier, Mickey Mouse - magasinet. Den første tegneserien ble lansert og grunnlagt i 1937. I dag lages imidlertid ingen aviser, men de eksisterer fortsatt, og det er mange mennesker som vil gi mye penger for dem, avhengig av hvilken serie og i hvilken tilstand de er i. Hans første tegneserie heter "Lost on a Desert Island" og ble lansert i 1930.

I Sverige har vi også et show som heter Disney på ICE, hvor du kan se Mikke Mus og vennene hans på isen i et magisk og fantastisk show. Det foregår en gang i året på en arena som heter Globe og ligger i Sveriges hovedstad Stockholm.

Du kan også kjøpe kostymer og kle deg ut som Mikke Mus selv hvis du vil. Det er også veldig populært blant barn og kan kjøpes i de fleste lekebutikker. Mikke Mus venner har også kostymer hvis du vil kle deg ut som en av vennene hans.

Mikke er en veldig ordrik mus, men er fortsatt lett å forstå og derfor også lett for de aller yngste å forstå. Dette er også det som gjør karakteren og Mickey så unik og spesiell, da han ikke sier mye, men likevel er lett å forstå for alle.

 

Produktet er lagt til i handlekurven din