• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

puslespill

Det er mange fine funksjoner med gåter og spill av forskjellige slag. De gir blant annet muligheter for tidsfordriv, de kan være lærerike og skape fellesskap og spre glede over generasjoner. I tillegg hjelper de hjernen vår med å holde seg spenstig, noe som sannsynligvis er like viktig. Interessen for å samles rundt en regelbok er blitt stor og ser ikke ut til å avta.

Fordelene med Puslespill og spill

 

Eiendommer som engasjerer

Gode ​​spill eller Puslespill brukes om og om igjen. De finnes i mange husholdninger, og du kan finne tidløse spill i gamle og nye utgaver, noen har blitt teipet til kantene eller har erstattet spillbrikker nettopp fordi de blir så ofte brukt. En ting som gjør spill og gåter populære er hvor lett de kan engasjere brukerne sine mens de holder en nerve i spillet til det går tom. En viktig faktor er utformingen av regler, de skal være tydelige og gi rom for tolkning for å unngå splittelser. Dette følges av layout og gjenkjenningsfaktoren som viktige kvaliteter, noe som er spesielt viktig for barn som ønsker et mål på trygghet i det de er vant til når de skal utfordres i noe nytt.

Hvis du etter at du er ferdig med spillet eller er ferdig med puslespillet, har en følelse av å ville fortsette å spille litt mer eller umiddelbart begynne å legge til flere brikker i puslespillet, vel, så har spillprodusenten virkelig lyktes.

 

Fordeler med gåter og spill

Sosial

Tilbyr tidsfordriv

Pedagogisk

Utfordrende

Utvikler

Gledelig

Strategisk

Tren hukommelsen

Samler forskjellige aldre

Konkurransedyktig

Fantasifull

Spill for å utvikle seg

Å bli involvert i et spill er ikke en moderne oppfinnelse som kommer av det faktum at senere generasjoner har for mye tid igjen, nei det er datoer for mer enn 4000 år siden på brettspill og terningspill, selv om terninger ble designet annerledes enn de er i dag. Det kan til og med være bein som ble kastet og landet i forskjellige formasjoner. Grunnlaget for mange av spillene gjenstår, og de utvikler seg kontinuerlig for å passe mer inn i tiden vi lever i nå. Et eksempel på denne utviklingen er at flere brettspill som har fiktive penger involvert, har byttet til kortbetalinger og priser på forskjellige varer har blitt hevet eller endret valuta. Et annet eksempel er at mange av de populære spillene også kan spilles online, noe som betyr at spillerne ikke trenger å være fysisk nær hverandre.

Det er mange brettspill der spillerne blir flyttet til en fantasiverden og tampas med drager, troll og romvesener. Dette utløser fantasien og tiltrekker store og små til et øyeblikks flukt fra virkeligheten med håp om et seirende resultat.

Den lidenskapelige brettspilleren setter pris på samholdet og engasjementet til lagkameratene og motstanderne. Et spill kan være lærerikt samtidig som det er hysterisk morsomt og å legge igjen en spillkveld med latterkramper i magen gir en fin ettersmak. Du kan også gni kjønnsorganene ordentlig hvis du spiller et strategispill eller et kunnskapsspill.

Å la sansene dine engasjere seg har positive effekter på hjernen fordi du får øve på hukommelse, trene på problemløsning og være konsentrert og raskt tenkt. Disse effektene er til stede selv når du blir eldre, og det er aldri for sent å begynne å komme inn i den fantastiske verden av spill. Forskere har kommet til at disse positive effektene blir gitt gjennom fysiske spill, og også når du spiller via datamaskin, selv om du da savner det fysiske selskapet. Mennesker er flokkdyr, og vi er avhengige av å sosialisere med hverandre for å utvikle oss som en gruppe og som et individ. Vi får muligheten til å utvikle empati, samhandle med hverandre og lære å håndtere både gevinster og tap.

Nettopp dette med tap er et interessant fenomen og fortjener sitt eget stykke. Mange spillefelt og terninger har absolutt fløyet gjennom luften i løpet av disse tusenvis av årene der folk har tapt penger, land og det bittereste av alle; æren av å være en vinner. Ønsket om å få hevn kan være stort hvis du taper med minst mulig margin. En person som ikke synes det er så viktig å vinne, blir ikke en like kraftig motstander, som igjen kan fjerne spenningskanten i spillet. Barn, og også voksne for den saks skyld, utvikler de ovennevnte flokkegenskapene hvis de tidlig lærer at de ikke alltid kan vinne. Som voksen vinner du ikke alltid ved å la noen andre vinne for å gjøre noen andre lykkelige.

Et annet viktig aspekt ved å samles fysisk er privilegiet å kunne ta en kopp kaffe eller spise et stykke mat sammen med motstanderne. Denne fordelen går til en viss grad tapt når du blir sett på nettet, selv om du selvfølgelig kan spise en eller annen form for mat foran skjermen. Muligheten for å ha en lang kveld eller dag i selskap med gode venner øker med inntaket av mat mellom rundene.

Når det gjelder Puslespill, er det et veldig stort utvalg av varierende vanskelighetsgrad, antall brikker og størrelse. Motivene kan være fantasifulle, vakre, ensfargede, gjenkjennelige og noen er satt sammen i høyden eller som en ball. Du kan til og med lage dine egne bilder, som kan være en verdsatt gave og et hyggelig minne.

Et puslespill kan samles og engasjere flere mennesker, det kan være tidsfordriv og gi arbeid for den enkelte. Det er til og med forskjellige konkurranser der alle deltakerne på et bestemt tidspunkt, eller den raskeste, må fullføre det de har fått tildelt. For å øke vanskelighetsgraden er det gåter der du ikke ser motivet, men kan bruke fantasien litt ekstra.

 

Produktet er lagt til i handlekurven din