• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

Sideshow Collectibles Star Wars Mythos Boba Fett 1/6 Action Figure 30cm

Som en samling, Sideshow er Mythos serien er kunst, samleobjekter som gjør at solfangeren å forestille seg hva som kunne ha vært, men var aldri kanskje. Myter ment å bli Initiert av øyet og fullført av tankene.

Boba Fat sjette skala Figur finnes unikt utformet Mandalorian rustning, inkludert hans ikoniske hjelm med et bevegelig avstandsmåler, et fly drakt og vest med kroppsplaten rustning, knebeskyttere, og weaponized håndledd pulsvanter, all detaljert med karakteristiske Mythos forvitring effekter. Boba Fett unike drakt alsoincludes en slitte duk poncho, en Kama skjørt med verktøyet poser, ankelen Gamasje, og flere belter med side og midjelommer. Hver gang bountyhunter må trofeer å bevise deres forskjell Boba Fat leveres med tre skulder montert på syntetisk hår Wookiee fletter, og tre unike lights hjalter tatt fra sine tilfeller mål.

Boba Fat sjette skala Figur inkluderer en avtagbar Z -6 jetpack med bevegelig raketter, fire flerbruksverktøy shin, og en taktisk kniv med en ankel-monterte kappe. Han har også et arsenal av ildkraft, inkludert en EE-3 carbine rifle blasts, en hjernerystelse RPD, en BlasTech DLT 19 tunge eksplosjoner rifle med Camo innpakning, og en Sacros K-11 blaster pistol. Figuren kommer med åtte utskiftbare hender, omfattende et par never, et par av nøytral hånd, et par gripe hender, en høyre utløser hånd og en venstre rifle støtte seg.

Hunt ned neste stykke Mythos i reisen og legge til Boba Fett sjette Scale figur til galaksen av Star Wars samleobjekter i dag!Dette produktet er dessverre ikke i vår katalog for øyeblikket.

Til butikk hjemmeside »

Sitemap »
  • 100% offisiell vare
  • Sikker betaling med kort eller faktura

Artikkel-ID:
505

Produktet er lagt til i handlekurven din