• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

TV-spill merchandise

Varer fra kjente videospill er noe for deg som har tatt interessen for spill et nivå høyere. Tilhører du de som vokste opp med retro-spill og vil huske hvordan det hele startet? Eller er du en del av den nye generasjonen som lever for spill 24/7? En kaffekopp, et kosedyr, en t-skjorte eller en popfigur gir en personlig klesstil og innredning.

Varer fra videospill

Vis verden at du liker videospill. En ekte entusiast gir ikke rom for tvil!

Vi som forstår trenger ikke ord

Det er to typer mennesker. De som forstår og de som ikke forstår.

Viktige fordeler med varer fra de beste videospillene dine:

Identifikasjon Ingen kan tro noe annet enn at du liker videospill.

Fun Collecting merchandise er morsomt, utfordrende og stimulerende.

Samlerverdi Mange objekter og samlinger øker i verdi.

Passion Merchandise minner om de vakreste øyeblikkene.

Interessant Det er et stort utvalg i Sverige og verden.

Glede Du får en grunn til å snakke med likesinnede.

Å utvikle varer i form av brettspill, bøker og sett gir utviklende tidsfordriv.

Funksjonell Mange produkter kombinerer de stilige fargene på videospill med funksjonelle design som er ment å brukes hver dag.

Unikt drikkevann, kaffe eller juice fra et krus med et fint motiv er mye hyggeligere for deg og dine gjester.

Personlig Hvorfor nøye seg med plagg uten personlig preg?

Gave Vennen, familiemedlemmet eller kollegaen som har en lidenskap kan motta en verdsatt gave.

Minner Hvem husker ikke første gang da alle nivåer ble beseiret i et videospill? Forevige viktige milepæler med noe vakkert.

Belønning Å kjøpe varer når du f.eks. Å passere et visst nivå eller nå en viss rang er en god måte å belønne og motivere for fremtidig utvikling.

Historie Alle karakterer har sin historie og sin verdi av hengivenhet som vokser med tiden.

Å investere varer i videospill og spill vil trolig vokse enda mer etter hvert som bransjen vokser. Få med deg trenden tidlig.

Skryte fint! Å bli veldig god på noe kan inspirere andre. Skryt av prestasjonene dine i spillverdenen!

Høydepunkt Du har kanskje ikke nådd det punktet hvor Zelda-drakten har blitt en del av helgens antrekk. En t-skjorte, et smykke eller en lommebok kan være en mer diskret måte å skille seg ut i mengden.

Nerdete stevner Konvensjoner fokusert på spill og ulike spesialinteresser har blomstret rundt i Sverige og verden. La de åndene få vite hva slags nerd du er!

 

Hvordan det startet

Varer i videospill har eksistert siden tidlig på 80-tallet da Atari 2600 ble utgitt. Spillselskapet Activision ga ut stofflapper som spillerne kunne få når de nådde visse poeng. For å få en oppdatering fra aktivitet, ville spillerne sende inn et bilde av toppscoreboksen på TV-en. Akkurat som disse stoffmerkene har økt i verdi, kan varene som selges i dag øke i verdi.

Bland den offline verdenen med det digitale livet

Å introdusere elementer fra den digitale verden til den fysiske verden kan virke like naturlig som å introdusere elementer fra virkeligheten til videospillverdenen. For den virkelig dedikerte spillviften har grensene flyttet seg. Fysisk samhandling og daglige valg påvirkes av den digitale verden. Elementer fra videospill kan sees på som en morsom, inspirerende, interessant og stilig detalj i hjemmet, bilen eller på pulten. Hvorfor ikke gå inn og dekorere hele sofakroken med ting som får deg og likesinnede til å føle deg veldig bra?

Store drømmer

Mange unge mennesker drømmer om en karriere innen e-sport. Premiepengene er nå så høye at e-sport har begynt å få mer og mer plass. Kjenner du noen som har en lidenskap og drømmer stort om å nå stjernene? Det høres kanskje umulig ut, men unge spillere utvikler seg veldig raskt og kan gå fra nybegynner til profesjonell i overskuelig fremtid. La drømmene dine komme til liv og behandle den fremtidige verdensmesteren som en proff i dag. Blant varer er produktene som viser verden hvem du er og hvor du skal.

Retro spiller

Det er alle slags spillentusiaster. Noen mennesker elsker maskinvaren og følelsen til eldre konsoller og gjør alt for å bevare og utvide samlingen av retro-maskiner. Parallelt dukker det opp en ny generasjon retrogamer. Vanligvis er de mer interessert i selve spillopplevelsen og bruker emulatorer samt nye utgivelser av klassiske spillkonsoller. En ting er sikkert - i retro-sjangeren er det et enormt utvalg av klær, gaveartikler, brettspill, vesker, servise og andre ting som forener retro-spillere - uansett om du foretrekker å spille 70-, 80-, 90- eller 00-tallet .

Samtaleemne nummer 1!

Når en gjest eller besøkende ser samlingen din av varer fra videospill, er det umiddelbart noe å snakke om. Hvem vet ikke om Super Mario Bros. og den søte dinosauren Yoshi? Alle har et forhold til Teenage Mutant Ninja Turtles - de muterte skilpaddene som er besatt av pizza og kjemper mot onde roboter ved hjelp av den japanske bobilen Ninjutsu.

Tør å vise hvem du er

Å vise frem din lidenskap og identifisere deg med din favorittinteresse tiltrekker andre med lignende interesser og livsstil. Det verste som kan skje er at noen kjedelige eller huleboere som ikke liker t-spill er redde vekk, men det er helt greit, ikke sant? Da kan du bruke mer tid på å henge med de som er som deg og liker de samme tingene.

 

Produktet er lagt til i handlekurven din