• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

Walking Dead

The Walking Dead er en mediefranchise opprettet av Robert Kirkman, Tony Moore og Charlie Adlard, inkludert en tegneserie-serie, TV-serier, webserier, filmer, romaner, videospill og diverse andre medier som lydbøker og lydspor.

The Walking Dead (2010 - nå)

The Walking Dead (TV-serie)

Sheriffens stedfortreder Rick Grimes våkner fra koma i en post-apokalyptisk verden der de udøde, kjent som vandrere, har tatt over. Rick må kjempe for å overleve for å beskytte familien og vennene sine mens han møter nye allierte underveis og konfronterer fiender som prøver å ta over samfunn.

Fear the Walking Dead (2015 - nå)

Serien startet i Los Angeles, California, og følger en dysfunksjonell familie av veiledningsrådgiver Madison Clark, kjæresten og engelsklæreren Travis Manawa, datteren Alicia og hennes narkomane Nick, da zombieapokalypsen begynte. . De fire må enten fornye seg eller holde på sine dype mangler når de kommer til enighet med den forestående kollapsen av sivilisasjonen.

The Walking Dead: World Beyond (2020 - nå

I juli 2018, under San Diego Comic-Con, kunngjorde eksekutivprodusent Scott M. Gimple at en ny spin-off var i gang. I april 2019 kunngjorde AMC offisielt at den 10-episoden kvinnelige hovedserien ville begynne å produseres om sommeren i Virginia og vil debutere i 2020. Den første traileren ble utgitt på New York Comic Con 2019. The Walking Dead: World Beyond vil kjøre totalt to sesonger og 20 seksjoner.

Untitled Daryl & Carol spin-off-serie

En tredje spin-off-serie opprettet av Angela Kang og Scott M. Gimple for å spille Reedus og McBride som karakterene deres henholdsvis Daryl og Carol, ble kunngjort i september 2020, med planer om å sendes i 2023 etter slutten av den ellevte sesongen av Kang. , som har vært en showrunner for mainshow siden niende sesong, er satt til å være en showrunner for spin-offs.

Tales of the Walking Dead

I september 2020 kunngjorde AMC at de og Gimple hadde utviklet en episodisk antologiserie som ville være basert på nye eller eksisterende karakterer som ville utforske bakgrunnshistorier.

I november 2018 kunngjorde Scott Gimple på Talking Dead at tre The Walking Dead-filmer er under utvikling fra AMC Original Films, med Andrew Lincoln signert for å gjenoppta rollen som Rick Grimes. Filmene vil fokusere på hendelsene som følger hans utgang fra TV-serien. Pollyanna McIntosh vil skildre rollen sin fra showene som Jadis.

I juli 2019 ble det avslørt at filmene slippes på kinoer i stedet for på TV. Serien vil følge Ricks fortsatte eventyr, med Gimple som manusforfatter for den første filmen. Senere den måneden kjøpte Universal Pictures distribusjon for filmserien. Produksjonen på den første filmen er planlagt å begynne "allerede i 2019". Skaperne har diskutert muligheten for å få Corey Hawkins tilbake som Heath, som fikk rollen kortere på showet for å gjøre andre prosjekter.

 

Produktet er lagt til i handlekurven din