• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

Asiatiske filmer

Filmer fra Asia har fanget vår interesse opp gjennom årene, ikke minst de siste. Hvert år vokser filmer fra denne kategorien i popularitet og i dag ser filmer fra Asia ut til å ha blitt en av de mest populære sjangrene vi henvender oss til.

Asiatiske filmer blir stadig mer populære

Filmene er laget på en litt annen måte enn det vi er vant til hvor regissørene har et utrolig talent for å fange og skape noe vakkert som vekker nysgjerrigheten vår.

En sjanger i vekst

Asiatiske filmer er på vei oppover. De vokser i popularitet, og ikke minst nå under covid-pandemien. På stadig flere strømmetjenester for filmer og serier finner vi et stadig bredere utvalg av asiatiske filmer. Det er alt fra kategorier som kjærlighetshistorier og drama til skrekk som er deres største område, thrillere og komedier. Vi må ikke glemme anime. Anime har sin opprinnelse i Asia og har nå nådd en utrolig spredning rundt om i verden og er i dag en kategori som mange velger å se. Asiatiske filmer har i dag hatt en enorm innvirkning. Med filmtitler som sendes over hele verden, kan de i dag regnes som en av de største sjangrene i filmverdenen.

Populære titler

Asia har produsert og laget et bredt spekter av populære titler som sendes over hele verden og ses av millioner av mennesker. Skrekkfilmer er det som topper listen over de mest populære filmene. Ringu er en skrekkfilm regissert av Hideo Nakata som plasserte Japan på det internasjonale kartet over skrekkfilmer. Filmer som Dumplings, Shutter, A Tale of Two Sisters, The Seven Samurai, The Ring og The Grudge Curse er noen av de uendelig mange titlene som sendes over hele verden. Akira og Spirited Away er animasjonsfilmer som også har hatt en enorm innvirkning når det gjelder visninger. Mange filmer kommer fra Asia og de fortsetter å produseres, filmer som er i ferd med å bli ekstremt populære blant seerne.

Produktet er lagt til i handlekurven din