• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

Steelbooks

Elsker du filmer og har du en stor samling hjemme? Så er det kanskje på tide å ta et nytt grep om filmlysten din og begynne å samle på steelbooks. Kanskje du ikke er samler, men bare ønsker en eksklusiv forestilling av filmene dine, som skiller seg fra mange andre? Da er stålbøker noe for deg.

Vi har et stort utvalg av titler i Steelbook, bluray-filmer i eksklusive metallkofferter med illustrasjoner du ikke ser i vanlig utgave - eksemplarer med begrenset opplag med høy samlerverdi!

Vi har et stort utvalg av titler i Steelbook, bluray-filmer i eksklusive metallkofferter med illustrasjoner du ikke ser i den vanlige utgaven - eksemplarer med begrenset opplag med høy samlerverdi!

 

I motsetning til vanlige DVD / bluray-filmer hvis omslag er laget av plast, betyr steelbook at omslaget er laget av metall. Disse dekslene forbedrer utseendet på filmene betraktelig, og den mer eksklusive finishen gjør filmsamlingen din både stilig og skiller seg ut. Siden utgavene er begrensede, er det stor etterspørsel etter stålbøker, spesielt av samlere, så benytt anledningen til å få favorittfilmene dine i denne deilige versjonen før de går tom.

La vennene dine være både nysgjerrige og imponert over filmsamlingen din, som ved hjelp av steelbooks også kan bli en stilig interiørdetalj. Filmer med denne typen omslag vil du ikke skjule i noen skuff i TV-benken, men de fortjener et bedre sted hvor de kan være en deilig detalj i rommet. Det kan imidlertid være lurt å plassere dem litt opp på veggen eller lignende hvis du har små barn eller kjæledyr hjemme, slik at stålbøkene dine forblir like flotte som de var da du kjøpte dem.

 

Vårt utvalg av stålbøker består av både noen av våre mest elskede barnefilmer og klassikere som Rambo. For de som elsker sci-fi, er det Guardian of the Galaxy. Se etter flere innkommende produkter som vårt mål er å tilby våre kunder det største og beste utvalget av filmer. Våre avtaler med noen av verdens største filmdistributører betyr at vi kan tilby et utvalg som bare vokser og vokser. Så velkommen til den eksklusive verdenen av stålbøker, du vil ikke angre når du først har fått øynene opp for dem.

Steelbooks

Følelsen av å åpne en stålbok når du produserer din favorittfilm er noe som alltid varmer en filmelsker og gjør at samlingen din føles litt ekstra unik.

Tenk deg at det er filmkveld og det er på tide å samles med vennene dine, du ber dem om å velge en film fra hyllen din, og øynene deres blir trukket mot filmene som fanger øyet litt ekstra, favorittfilmene dine med steelbook. Å ha en stålbok gir en følelse av høy kvalitet og ser finere ut enn den normale saken, som vanligvis er laget av plast, for filmene dine. Det får også samlingen din til å føles litt mer spesiell hvis favorittfilmene dine har en stålbok. Det betyr også at filmene dine ikke risikerer å bli skadet på samme måte som de kan være i en myk plastkoffert.

Hvilke fordeler har steelbooks egentlig for deg?

Følelse av høy kvalitet.

Stilige vesker med en unik design.

Din unike samling av stålbøker vil imponere vennene dine.

 

Steelbooks er taktile og visuelt unike

Det finnes stålbøker for mange flotte filmer, men også eldre filmer som er elsket av fansen deres der ute, og de vil alltid føle seg spesielle i samlingen din. Mange av stålbøkene som er tilgjengelige har unike bilder som bulker utover og skaper en fin følelse når du drar fingrene over saken. Bildene er store og strekker seg også fra den ene kanten til den andre, noe som gir et godt helhetsinntrykk. De er designet av fagpersoner som vet hva som vil se bra ut i samlingen din. Ofte, hvis ikke alltid, har de heller ingen distraherende tekst på forsiden, men kommer med informasjonen om filmen på små papirstykker som du enkelt kan fjerne eller beholde, men det er helt opp til deg. Alt fokus er på den stilige unike kunsten skapt for steelbook-utgaven av filmen. Selv på innsiden, når du åpner saken, vil det være bilder fra filmen, noen ganger til og med unike bilder som ikke kan sees ellers. Å ha stålbøker i samlingen din gjør det til en mye mer helhetlig følelse for samlingen din der det er filmen i fokus og ikke all teksten som følger med markedsføringen av filmen.

 

En stålbok skriker kvalitet

Hvis du har en følelse av kvalitet, er de perfekte for samlingen din. Vekten på steelbooks er mye tyngre enn plastkofferter, og når du tar filmene dine fra hyllen, føler du hvor mye tid som er brukt på både filmen og utformingen av ditt unike produkt. De er designet for å holde tritt med tiden, du trenger ikke lenger å huske at papiret som sitter fast mellom plastlagene i et normalt tilfelle forsvinner eller er skadet på utsiden av en stålbok, er laget av metall med påtrykte bilder. direkte på overflaten. Hvis du tar godt vare på dem, vil de vare mye lenger enn de andre sakene dine.

 

Jubileumsutgaver og samlerverdi

Det er mange stålbøker som kommer med ekstra materialer og kan være en del av spesialutgaver som bare utgis i dette formatet. Det kan være alt fra unike jubileumsutgaver som har ekstra materiale bak kulissene.

Produktet er lagt til i handlekurven din