• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

Brawlout (Switch)

Brawlout ha innflytelse med kaffe-og online spillmoduser, og blander plattform Fighters mekanikere med tradisjonelle kampspilling til en stilig og væske Battle Royale.

I stedet for langsomme defensive kamper, gå Brawlout all-in med Lynrask hastighet akrobatikk plattform jagerfly er kjent for.

ved å møte balansen mellom den økende konkurransen scene og sjanger parts spill røtter, håp Brawlout å møte veteraner plattform kamper, hverdagslige fans og nykommere. < p> Hver karakter i Brawlout har sin egen unike spillestil, som tegnet arketyper sett i andre jagerfly. Enten du er en grappler eller et innlegg buff, det er en fighter for deg i Brawlout.

Det er nå seks originale karakterer og to populære indie figurer å velge mellom som gir mulighet for varierte spillestiler. Foruten kosmetiske skins, hver original Brawlout karakter tre varianter, alternative versjoner av karakter med ulike statistikker, klær og til og med nye bevegelser. Med disse variantene, de Brawl Outs tegnlisten 18 individuelle jagerfly. Finn fighter og den varianten som er riktig for deg og kjøre hardt på slagmarken.

I tillegg til velkjente driftsteknikker wavedashing og airdodging, legger Brawlout flere mekanikere funnet i andre slåssespill. Rage måleren fylles som dere begge gjør og ta skade og la deg enten pause kombinasjoner med raseri Burst eller slippe løs med raseri modus. Rage Burst skyver motstandere, bryte sine kombinasjoner og tillater spilleren å lage litt plass på de økonomiske kostnadene ved halvparten av raseri meter. Dersom måleren er full kan du aktivere Rage Mode, som øker mengden av knockback du føre samtidig redusere mengden av knockback du tar.

Når det gjelder modi, har Brawlout alt du forventer fra en standard plattform fighter og litt mer. Opptil fire spillere kan konkurrere i enten tidsbestemt, lager, eller lagkamper:

  • Alt på samme enhet
  • Hver med enheten sin, ingen Internett, lokal
  • on-line enten med venner eller andre Brawlout spiller
  • AI motstandere er også tilgjengelig hvis du ønsker å praktisere loven komboer med en venn, eller hvis du trenger å fylle en gratis-for-all. Trening med Advanced Tutorials eller gå inn i utfordrende Arcade Towers


Dette produktet er dessverre ikke i vår katalog for øyeblikket.

Til butikk hjemmeside »

Sitemap »
  • 100% offisiell vare
  • Sikker betaling med kort eller faktura

Artikkel-ID:
1738

Produktet er lagt til i handlekurven din