• 100% offisiell vare
  • Stort utvalg med over 63.000 produkter
  • frakt 99kr

 

For The King (Switch)

Kongen er død, drept av en ukjent overfallsmann. Nå gang så fredelige rike Fahrul is i kaos.

Med ingen steder igjen å snu og strukket utover hennes del, har dronningen sette ut en desperat bønn til borger av landet til å stige opp og hjelpe demme Tide av forestående undergang. Satt av med din make-shift fest, enten én spiller, lokale eller online co-op. Velg å splitte partiet opp og dekke mer bakken, eller holde sammen for beskyttelse. En god strategi kan bety forskjellen mellom liv og død.

Kongen er et utfordrende blanding av Strategier, JRPG bekjempe, og roguelike element. Hver playthrough er laget unikt med prosessuelle kart, oppdrag og hendelser. Trosse ubøyelige elementene, kjempe mot onde skapninger, seile på havet og i dybden i den mørke under. Ingen før du har returnert fromtheir reise. Vil du være en å sette en stopper for det kaos?

sloss og dø som en fest i hektisk og brutal turbaserte kamper ved hjelp av en unik slot for system angrep og spesielle evner. Finn og samle urter for ditt trofaste rør til å helbrede sårene dine og kurere dine sykdommer. Sett opp trygge leirer eller modige The Horrors Det mørkets frembrudd generert.

Bare husk Adventurer, gjør du dette notatet for rikdom eller berømmelse, men for landsbyen din, for riket, KongenDette produktet er dessverre ikke i vår katalog for øyeblikket.

Til butikk hjemmeside »

Sitemap »
  • 100% offisiell vare
  • Sikker betaling med kort eller faktura

Artikkel-ID:
1792

Produktet er lagt til i handlekurven din